• Disznóvágás Erdélyben fotók: MTI/Mohai Balázs

    Férfiak mennek disznóvágásra a Hargita megyei Lövétén, Erdélyben. Ugyan a korszerű technológiának, úgymint a hűtőszekrénynek köszönhetően a disznóvágásnak ma már egész évben szezonja van, azért mégis a tél adja meg az esemény igazi, hagyományos hangulatát

  • Disznóvágás Erdélyben fotók: MTI/Mohai Balázs

    Ketrecben viszik levágásra a disznót

  • Disznóvágás Erdélyben fotók: MTI/Mohai Balázs

  • Disznóvágás Erdélyben fotók: MTI/Mohai Balázs

    Tálba fogják fel a vért

  • Disznóvágás Erdélyben fotók: MTI/Mohai Balázs

    A böllér kefével tisztítja a megperzselt bőrt

  • Disznóvágás Erdélyben fotók: MTI/Mohai Balázs

    A pálinkázás sem maradhat el a disznóvágáson

  • Disznóvágás Erdélyben fotók: MTI/Mohai Balázs

    Vérheshurkába készül a töltelék

  • Disznóvágás Erdélyben fotók: MTI/Mohai Balázs

  • Disznóvágás Erdélyben fotók: MTI/Mohai Balázs

  • Disznóvágás Erdélyben fotók: MTI/Mohai Balázs

  • Disznóvágás Erdélyben fotók: MTI/Mohai Balázs

    Kolbászok a füstölőben

 
A Heti Válasz Kiadó Kft. integrált vállalatirányítási rendszerének
kialakítása az Európai Unió részbeni támogatásával valósult meg.