Tomcat azt ígéri, beperli a HVG-t

/ 2014.06.02., hétfő 08:16 /

Dulakodásba és lövöldözésbe torkollt vasárnap a Polgár „Tomcat” Tamás vezette Tolvajkergetők nevű csoport akciója. A Polgárék Facebook-oldalán közzétett információk szerint egy hódmezővásárhelyi asszony, Benyhe Jánosné ingatlanát akarták visszaszerezni, akit kitettek saját lakásából. (A nő a Tolvajkergetők Facebook-lapja szerint először hivatalos úton próbálta orvosolni sérelmét, csak azután fordult az önjelölt igazságtevőkhöz, amikor ott nem járt sikerrel.)

Az alábbi videón a balhé kulcsjelenete látható: Polgárék belépnek a kertbe, szóváltás, pisztoly, lövés:

Gázpisztollyal lőtt arcon egy férfit szombaton egy családi ház Polgár Tamás, alias Tomcat, aki néhány éve a Tolvajkergetők csoport vezéralakja. A rendőrség eljárást indított ellene – interpretálta az esetet a HVG.hu, mire a Tolvjakergetők kommentben közöltékA HVG ellen holnap bírósági keresetet nyújtunk be. (41 lájk, szinte azonnal, így nem is merünk semmit hozzátenni!)

Mint minden családi veszekedésekkel jól átszőtt jogi vita, ez is elég bonyolult, de annyi nekem első ránézésre világos, hogy Benyhe Jánosnét tényleg aljas módon túrták ki az otthonából. Ezzel együtt a pisztolyos csörtetés önveszélyes, kifejezetten rossz példát mutató zúzás volt. Lehet ugyanis kommentben örömködni a tökös Tolvajkergetők talpraesett megoldásán, de majd lefagy a mosoly, ha ezen felbuzdulva mindenki pisztollyal kívánja majd megoldani éppen aktuális problémáját a magyar vidéken.

@borbasbarna Twitteren

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.