Tudja, miből van a párizsi? – Most tényleg lehull a lepel

Válasz.hu / 2015.07.16., csütörtök 18:30 /
Tudja, miből van a párizsi? – Most tényleg lehull a lepel

A HVG.hu megszólaltatott egy hosszú éveken át a húsiparban dolgozó alkalmazottat, aki elmondta, hogy mit látott, miről tud, és mit felejtene el legszívesebben.

Az informátor előrebocsátja, hogy ő már semmit nem vesz a csemegepultból, mert mindenképpen szereti látni az összetevők listáját, amit az előrecsomagolt árun kötelezően feltüntetnek.

A cikkben szó esik egyebek mellett:  E621-ről, az ősellenség a nátrium glutamát ízfokozóról, bőrkeemulziórólguargumiról, szójáról, keményítőről, citrusrostról, kárminsavról, de kimondatik az is, hogy: „A párizsi a magyar élelmiszeripar dizájnerdrogja.”

Akinek jók az idegei, itt olvashatja el a részletekbe menő teljes cikket.

Rosta

Borbás Barna

Találkozunk 2016-ban!

Izraeli nagykövet: „Nem védeném meg Sorost csak azért, mert zsidó”

Soros György kritizálása önmagában nem antiszemitizmus – mondja Izrael budapesti nagykövete. Yossi Amrani egyetért azokkal a magyarokkal, akik nem akarják, hogy külföldről mondják meg nekik, mit szabad a saját országukban, s Brüsszelről sincs jó véleménnyel. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.