Harry Potter kedvence: itt a vajsör ízű mályvacukor

/ 2017.09.19., kedd 12:23 / Hírforrás: Válasz.hu

Potter-rajongók, figyelem! Az óriási népszerűségnek örvendő könyvek által inspirált mályvacukrot készített egy ínyenc édességeket gyártó cég.

Az ősz egyik legjobb elfoglaltságai közé tartozik a forró kakaó iszogatása, igazán dőzsölős napokon még mályvacukor is kerül a finom italba.

Valószínűleg nem csak az ifjú varázslótanoncok hívei fogják szeretni azt az újdonságot, amelyet a XO nevű vállalat dobott piacra – írja a popsugar.com. A cég szeptemberi kiemelt ajánlata egy új, vajsör ízesítésű  finomság.

A habos mályvacukor a honlap szerint házi vajsör sziruppal készül, amelynek receptje tartalmaz egy cream soda nevű üdítőitalt, vajkaramellt, nád- és barnacukrot, kóser zselatint és fűszereket (vanília, fahéj és szerecsendió) is.

A teljes cikk a Magyar Konyha Online oldalán olvasható el.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.