Amerikai kapcsolat: Németh Zsolt jelezte, hogy nagy a baj

Az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke szerint kialakult egy ellentmondásos kép Magyarországról, amelyben nemcsak a kép megalkotóinak, hanem a magyar politikának is van felelőssége. Villáminterjú.

A videó, amit szándékosan nem ebédidőben raktunk ki!

A kissé kafkai nevű Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága (NÉBIH KÜI) akcióba lendült, az eredményről kisfilm is készült. Vigyázat, megdöbbentő felvételek a mackósajtbűnözésről!

Végre: Zéró tolerancia a Fideszben

Kezdeményezte a Fidesz az ordenáré módon gyűlölködő keceli polgármester kizárását a pártból. Mi következik az esetből a jobboldal számára?

Itt van Gyurcsány új ikonja: külföldi sztárt másolna a DK-vezér

Gyurcsány Demokrata Párt-koncepciója nem minden külföldi áthallás nélküli. A nemzetközi baloldal új ikonja az olasz Matteo Renzi miniszterelnök, aki sok szempontból hasonló utat jár be, mint amilyet Gyurcsány szeretne – derül ki a szerdán utcára kerülő Heti Válaszból.

Egy orbánista a fennhéjázó fideszesekről: „gyalázatosak”

Lezsák Sándor csendes szavú ember. Nem keresi kivont karddal a konfliktust. A kiskunfélegyházi önkormányzati választáson mégis szembeszállt a Fidesz megyei vezérkarával és az országos elnökség akaratával. Mert. Bár kockáztatnia kellett. És nyert. Borókai Gábor főszerkesztő nagyinterjúja a szerdán utcára kerülő Heti Válaszban.

Bayer Zsolt: valakinek „a kurvanyját”

A beutazási tilalom ügye a Magyar Hírlap publicistájánál is kicsapta a biztosítékot. Bayer Zsolt szerint egyelőre annyi biztos, hogy a botrány miatt valakinek „a kurvanyját”, de az még nem jelenthető ki teljes biztossággal, hogy kinek.

Orbán begurult az amerikai kitiltások miatt

A miniszterelnök kifejezetten indulatos a beutazási botrány miatt, különösen azért, mert az ügy teljesen váratlanul érte – olvasható a Népszabadságban.

Összeérnek az utóbbi idők legnagyobb botrányai?

A tegnapi nap állítása, hogy az utóbbi idők közéleti és gazdasági botrányai összeérnek: a kitiltósdi az ezermilliárdos üggyel tavaly előlépő Horváth Andrást is újra aktivizálta.

Amerikából üzenik: Orbán nem Putyin

Könyvbemutató helyett ezúttal a sajtószabadság helyzetét vizsgáló misszió élén érkezett szülőhazájába Kati Marton. A magyar–amerikai írónő a szerdán megjelenő Heti Válaszban azt mondja: Magyarországon nincs veszélyben az újságírók élete.