Végveszélyben a világhírű magyar csodamódszer?

Gráf Zsuzsanna szerint a mélyponton már túl vagyunk, és a mostani kezdeményezésnek az a lényege, hogy az óvodás kortól az általános iskolán át a gimnáziumig töretlen ívet írjon le a zenei képzés. A kérdés az, hogyan?

Így reagáltak a pártok az internetadó visszavonására

A Jobbik saját sikerének tartja hogy a kormány „kihátrált az internetadó mögül”, az LMP nem akar ködösítést, az MSZP szerint a miniszterelnök azt jelentette be pénteken, hogy lesz internetadó. Így reagáltak a pártok az internetadó visszavonására.

Marad a tarkólövéssel fenyegető polgármester?

A hangfelvételbotrányba elvileg belebukott keceli polgármester, Haszilló Ferenc tegnap mégsem jelentette be lemondását az önkormányzat alakuló ülésén.

Azt hiszi, az internetadó a nap híre? Téved!

Október 31-én (ma) 0 óra 1 perckor megkezdték az Iphone 6 és az Iphone 6 Plus hivatalos magyarországi forgalmazását. Ez a magyar Palo Alto: tömeg a budapesti bolt előtt.

Snowden után a világ

A megfigyelési botrány megváltoztatta a közvélemény hozzáállását a digitális biztonsághoz. Az FBI szerint az új telefonok túl jól védik az emberek adatait, a feltörhetetlen tárhelyet és lehallgathatatlan telefonálást ígérő magyar cégek pedig a közeljövő legígéretesebb területén tehetik nagyhatalommá hazánkat.

Felelős válaszok a jövőnek

A Magyar Tudomány Ünnepéről, a matematikáról, az oktatási módszerek kutatásának fontosságáról és az új akadémiai épületekről is beszélgettünk Lovász Lászlóval, a Magyar Tudományos Akadémia elnökével. Az MTA 11 éve elindított rendezvénysorozata idén a jövőnket alakító technológiák és kutatások számára kínál bemutatkozási lehetőséget november 3-ától négy hétig.