Újabb vallomás Őszöd-ügyben: Eduardo ismerte Szili Katalinékat

/ 2013.05.24., péntek 08:02 /
Újabb vallomás Őszöd-ügyben: Eduardo ismerte Szili Katalinékat

Szili Katalin, Baja Ferenc és Szekeres Imre tegnap egybehangzóan tagadta, hogy ismerte volna az őszödi beszéd kiszivárogtatásában közreműködő Rózsa-Flores Eduardót. A Bolíviában meggyilkolt volt KISZ-titkár korábbi főnöke, A Kapu című folyóiratot jegyző Brády Zoltán ugyanakkor a mai Magyar Nemzetben leszögezi: Rózsa-Flores jó kapcsolatot ápolt Szilivel és Bajával, Szekerest azonban kimondottan utálta.

Az őszödi kiszivárogtatás koronatanújaként ismertté vált Szabó Bálint tegnap este az ATV-ben egyértelművé tette: pontosan tudta, hogy az a lakás, ahol állítása szerint vezető szocialista politikusok 2006 nyarán találkoztak Rózsa-Flores Eduardóval, formálisan már nem állt utóbbi tulajdonában. Ám, mint Szabó kijelentette, Eduardo továbbra is bejáratos volt az ír hátterű ingatlanhasznosító cégnek eladott lakásba. Jelezte, ő névvel vállalja ezt az állítását, szemben azokkal a magukat megnevezni nem kívánó forrásokkal, akik tegnap az Origót tájékoztatták a terézvárosi ingatlan tulajdonviszonyairól. A Heti Válasz egyébként még a Szabó Bálint-interjú megjelentetése előtt felkereste az Eötvös utcai épületet, és megbizonyosodott arról, hogy az említett lakás a mai napig ír közvetítői tulajdonban van, az ingatlant évek óta külső (esetenként külföldi) bérlők használják.

Szabó Bálint a tegnapi ATV-interjúban félreérthetetlen utalást tett arra, hogy Rózsa-Flores tudomása szerint dokumentálta a vezető szocialista politikusokkal folytatott találkozót. Mint fogalmazott: „a bizonyítékok elő fognak kerülni".

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.