A disznósajt volt a csúcs a kisgazdák sajtóreggelijén

/ 2018.02.21., szerda 19:00 /
A disznósajt volt a csúcs a kisgazdák sajtóreggelijén

Pártcunamival indult a hivatalos kampányidőszak, ám a szokásosan jelentkező komolytalan formációk mellett a reaktivált kisgazdáknak és Lévai Katalin volt szoci miniszter pártjának lehet is hatása egy-egy mandátum – elvesztésére. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Mintha a sors sokat emlegetett keze is rá akart volna mutatni, milyen hirtelen tákolták össze a Lattmann Tamás nemzetközi jogászt miniszterelnöknek ajánló hármas pártszövetséget: míg a kormányfőjelölt nagy ívű terveit ecsetelte a bemutatására rendezett sajtótájékoztatón múlt csütörtökön, a szövetséges VÁLASZ Párt molinója folyton-folyvást lekókadt. A kisgazdák jól ismert címere jóval stabilabb volt mellette: ők szeptembertől aktívak újra, akkor sikerült visszaszerezniük pártjukat és székházukat. A Színes Magyarország  Párt molinójával nem volt gond, nem úgy, mint a Lattmann mellett helyet foglaló pártelnök élethelyzetével: ő nem csak képviseli a közmunkásokat. Maga is az.

Az egykori parlamenti képviselő kisgazda, Atyánszky György most alelnök, s még Lattmannál is nagyobb sikert aratott: disznósajtja volt a sajtóreggeli valódi slágere.

De mire lesz jó az áprilisi választásokon a kisgazdás szövetség Lattmann mögött?

A Fidesz van a háttérben? Általuk akarják gyengíteni a Jobbikot?

Vajon Lévai Katalin pártját is a kormánypárt ihlette, ahogy azt egyes szocik sejtetik?

Miért éri meg kamupárttal indulni azután is, hogy szigorítottak a kampánytámogatási szabályokon?

 

 

 

 

Válaszok a február 22-i Heti Válaszban. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.