valasz.hu/itthon/puzser-robert-szerint-is-hazudik-a-holland-nagykovet-125251

http://valasz.hu/itthon/puzser-robert-szerint-is-hazudik-a-holland-nagykovet-125251

A Hír TV sztárműsorvezetője: „Simicska Lajos nem a főnököm”

/ 2017.09.09., szombat 08:00 /
A Hír TV sztárműsorvezetője: „Simicska Lajos nem a főnököm”

Nem kormánygyalázó propaganda lesz az Elmúlt 8 év – mondja új műsoráról Szöllősi Györgyi a csütörtöki Heti Válaszban. Olyannyira nem, hogy Hír TV műsorvezetője elárulja: nem is ért egyet a most induló választási sorozat hirdetéseivel, amelyek Orbán Viktort ronda bálnaként ábrázolják.

„– Új műsorában nekimegy a kormánynak? Az »Elmúlt nyolc év« már mint cím is elég egyértelmű utalás.

– A cím jó és találó, a műsor célja ettől függetlenül nem az, hogy nekirontson a kormánynak.

–  A plakáton a hét évvel ezelőtti jóképű, nagyobbal pedig a mai, bálnafejűnek, rondának mutatott Orbán látható. Ez is rendben van?

– A műsor nem erről fog szólni, de nekem sem a címébe, sem a hirdetésbe vagy plakátba nincs beleszólásom. Egyébként nem is láttuk a megjelenés előtt, ezért nem is tudok semmiféle felelősséget vállalni érte. Nem is dolgom. Nekem és a szerkesztőknek a műsorért kell felelősséget vállalnunk.

Ne változzon Staudt Gáborrá! A véleményét kérdeztük.

– Na jó. A plakát nem tetszik nekünk és le is cserélnénk, de úgy tudom, amikor hirdetésként akarták közzétenni, még a Heti Válasz is jelezte fenntartásait. De nem ez a lényeg, hanem hogy miről szól a műsor. Mérleget vonunk, tehát nem tévesztjük szem elől a mérleg egyik serpenyőjét sem.”

Miután Szöllősi Györgyi műsorában leszerepelt a riporter kérdésére válasz helyett mellébeszélő, majd visszatámadó Staudt Gábor jobbikos politikus, az egyik kormánypárti online portál feltette a kérdést: vajon a Jobbik mellett hitet tett Simicska Lajos tulajdonolta Hír TV-nél dolgozik-e még másnap? „Annyira itt dolgozom, hogy épp új műsort fogok vezetni. Simicska Lajossal pedig soha életemben nem találkoztam, nem ő a főnököm, nem is szól bele az adásokba” – mondja a riporter a Heti Válasznak.

A nagyinterjú a szeptember 7-i Heti Válaszban olvasható, mely a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Ima Magyarországért Madridban

A Kodály-év alkalmából Gráf Zsuzsanna, az Angelica Leánykar vezetője fesztivált rendezett, és a kórus hamarosan Spanyolországba viszi Kodály és a magyar zene hírét.

Ha ezt elolvassa, lehet, hogy elmegy a kedve a válástól

Döbbenetes a hasonlóság Cserna Antal és az általa alakított pap, Iván élete között: a Pécsi Nemzeti Színház előadásában, az Ádám almáiban játszott szerepéért megkapta a Vidéki Színházak Fesztiválján a legjobb férfi színésznek járó díjat. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

Árnyékkormánnyal rukkolhat elő az LMP

Árnyékkormányt alakíthat az LMP miniszterelnök-jelöltje. Szél Bernadett a Heti Válasznak a Ron Werber és pártja közötti kapcsolat hátterét is felfedi. Nagyinterjúnk a csütörtöki lapszámban.

Orbán Viktor nagyon akarja, hogy maradjon Angela Merkel

A hétvégi német választások előtt lapunk tudósítója önfeláldozó bátorsággal a törökök és a szélsőjobb kedvenc berlini negyedeibe is alámerült, hogy felbukkanva megállapítsa: talán túl sokat is imádkozott Orbán Viktor a német kancellár győzelméért. A csütörtöki Heti Válaszból megtudhatja, miért van ez így, illetve mire lehet számítani a jövőben.

Mi történik a dunaszerdahelyi stadionban?

Teltházas otthoni mérkőzések, fantasztikus hangulat, a kárpát-medencei magyarok találkozóhelye. Ezt jelenti az FC DAC 1904 Dunaszerdahely futballcsapata. A fiúkat a gödörből tavaly kihúzó edző, László Csaba szerint ez nem véletlen. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.