valasz.hu/itthon/legy-ferfi-bojte-csaba-a-gyermektelen-40-kozeli-ferfiakhoz-128492

http://valasz.hu/itthon/legy-ferfi-bojte-csaba-a-gyermektelen-40-kozeli-ferfiakhoz-128492

A Hír TV sztárműsorvezetője: „Simicska Lajos nem a főnököm”

/ 2017.09.09., szombat 08:00 /
A Hír TV sztárműsorvezetője: „Simicska Lajos nem a főnököm”

Nem kormánygyalázó propaganda lesz az Elmúlt 8 év – mondja új műsoráról Szöllősi Györgyi a csütörtöki Heti Válaszban. Olyannyira nem, hogy Hír TV műsorvezetője elárulja: nem is ért egyet a most induló választási sorozat hirdetéseivel, amelyek Orbán Viktort ronda bálnaként ábrázolják.

„– Új műsorában nekimegy a kormánynak? Az »Elmúlt nyolc év« már mint cím is elég egyértelmű utalás.

– A cím jó és találó, a műsor célja ettől függetlenül nem az, hogy nekirontson a kormánynak.

–  A plakáton a hét évvel ezelőtti jóképű, nagyobbal pedig a mai, bálnafejűnek, rondának mutatott Orbán látható. Ez is rendben van?

– A műsor nem erről fog szólni, de nekem sem a címébe, sem a hirdetésbe vagy plakátba nincs beleszólásom. Egyébként nem is láttuk a megjelenés előtt, ezért nem is tudok semmiféle felelősséget vállalni érte. Nem is dolgom. Nekem és a szerkesztőknek a műsorért kell felelősséget vállalnunk.

Ne változzon Staudt Gáborrá! A véleményét kérdeztük.

– Na jó. A plakát nem tetszik nekünk és le is cserélnénk, de úgy tudom, amikor hirdetésként akarták közzétenni, még a Heti Válasz is jelezte fenntartásait. De nem ez a lényeg, hanem hogy miről szól a műsor. Mérleget vonunk, tehát nem tévesztjük szem elől a mérleg egyik serpenyőjét sem.”

Miután Szöllősi Györgyi műsorában leszerepelt a riporter kérdésére válasz helyett mellébeszélő, majd visszatámadó Staudt Gábor jobbikos politikus, az egyik kormánypárti online portál feltette a kérdést: vajon a Jobbik mellett hitet tett Simicska Lajos tulajdonolta Hír TV-nél dolgozik-e még másnap? „Annyira itt dolgozom, hogy épp új műsort fogok vezetni. Simicska Lajossal pedig soha életemben nem találkoztam, nem ő a főnököm, nem is szól bele az adásokba” – mondja a riporter a Heti Válasznak.

A nagyinterjú a szeptember 7-i Heti Válaszban olvasható, mely a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Elkészült a Süsü, a sárkány folytatásával Csukás István

Ha nem töltődik fel az ember, elkopik – mondja Csukás István a legfrissebb, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszban. Az író augusztusban fellép a szóládi Ízek, Versek, Madárfütty Fesztiválon; a rendezvény célja, hogy visszacsempéssze a kultúrát és a hagyományokat a köztudatba.

Apró szobrok Budapest utcáin: bemutatjuk az alkotót

A budapestiek legújabb kedves közösségi játéka a gerillaszobor-vadászat: nyitott szemmel kell járni a várost ahhoz, hogy az ember megtalálja a várra forduló irányzékú apró tankot, az öngyilkos mókust vagy éppen a Főkukacot. Kolodko Mihály – Mihajlo Kolodko – kárpátaljai szobrászművész alkotásai amilyen kicsik, olyan beszédesek. Részletek a digitális Heti Válaszban!

Egy Fidesz-szavazó bírálhatja-e a kormányt? Itt a válasz!

A címbe foglalt kérdésről szólt a keresztény, konzervatív értelmiségieket tömörítő szervezetek Újra néven nevezzük című, áprilisban kiadott vitairata. Balog Zoltán volt miniszter és Bogárdi Szabó István református püspök minapi disputája szerint igen, de. Részletek a csütörtöki, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszban.

Tabudöntő vélemény: „Csak showműsor az észak-koreai leszerelés”

Észak-Koreában nem bízik, Kínában még kevésbé, ennek megfelelően a Donald Trump–Kim Dzsongun megállapodástól sem vár mélyreható változásokat. Szahasi Rjo Japán professzor Ázsia jövőjéről és Japánról mint lehetséges bevándorlóországról is beszélt a csütörtökön digitálisan megjelenő Heti Válasznak.

Íme az internet egyik legsötétebb bugyra

Az internet egyik legsötétebb bugyra a „kényszerű cölibátusban” élő fiatal férfiak radikalizálódott kemény magja. Az alt-right nyelvezetét használó „incel”-fórumok immár tömeggyilkosokat termelnek ki, és a férfiak rendszerszintű kudarca miatt egyre nagyobb az utánpótlásuk.