valasz.hu/itthon/megis-beepitik-a-feneketlen-to-kornyeket-nyilt-level-simicskonak-127502/?page=2&order=datum_kezdo&orderMode=DESC

http://valasz.hu/itthon/megis-beepitik-a-feneketlen-to-kornyeket-nyilt-level-simicskonak-127502/?page=2&order=datum_kezdo&orderMode=DESC

A Hír TV sztárműsorvezetője: „Simicska Lajos nem a főnököm”

/ 2017.09.09., szombat 08:00 /
A Hír TV sztárműsorvezetője: „Simicska Lajos nem a főnököm”

Nem kormánygyalázó propaganda lesz az Elmúlt 8 év – mondja új műsoráról Szöllősi Györgyi a csütörtöki Heti Válaszban. Olyannyira nem, hogy Hír TV műsorvezetője elárulja: nem is ért egyet a most induló választási sorozat hirdetéseivel, amelyek Orbán Viktort ronda bálnaként ábrázolják.

„– Új műsorában nekimegy a kormánynak? Az »Elmúlt nyolc év« már mint cím is elég egyértelmű utalás.

– A cím jó és találó, a műsor célja ettől függetlenül nem az, hogy nekirontson a kormánynak.

–  A plakáton a hét évvel ezelőtti jóképű, nagyobbal pedig a mai, bálnafejűnek, rondának mutatott Orbán látható. Ez is rendben van?

– A műsor nem erről fog szólni, de nekem sem a címébe, sem a hirdetésbe vagy plakátba nincs beleszólásom. Egyébként nem is láttuk a megjelenés előtt, ezért nem is tudok semmiféle felelősséget vállalni érte. Nem is dolgom. Nekem és a szerkesztőknek a műsorért kell felelősséget vállalnunk.

Ne változzon Staudt Gáborrá! A véleményét kérdeztük.

– Na jó. A plakát nem tetszik nekünk és le is cserélnénk, de úgy tudom, amikor hirdetésként akarták közzétenni, még a Heti Válasz is jelezte fenntartásait. De nem ez a lényeg, hanem hogy miről szól a műsor. Mérleget vonunk, tehát nem tévesztjük szem elől a mérleg egyik serpenyőjét sem.”

Miután Szöllősi Györgyi műsorában leszerepelt a riporter kérdésére válasz helyett mellébeszélő, majd visszatámadó Staudt Gábor jobbikos politikus, az egyik kormánypárti online portál feltette a kérdést: vajon a Jobbik mellett hitet tett Simicska Lajos tulajdonolta Hír TV-nél dolgozik-e még másnap? „Annyira itt dolgozom, hogy épp új műsort fogok vezetni. Simicska Lajossal pedig soha életemben nem találkoztam, nem ő a főnököm, nem is szól bele az adásokba” – mondja a riporter a Heti Válasznak.

A nagyinterjú a szeptember 7-i Heti Válaszban olvasható, mely a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Élő Anita

Találkozunk 2016-ban!

Itt épített gyurcsányista erőközpontot Lamperth Mónika

A baloldal az esélyesebb az észak-budapesti lakótelepi karéj három választókörzetében, de a XV. kerületben bonyolult a képlet: van itt Lamperth Mónika által építgetett gyurcsányista erőközpont, jelölt a Fidesz lakótelepi szakembere, és egy óvodafelújítás miatt megbüntetett lázadó szocialista is. Választási sorozatunk az Óbudától Újpalotáig nyújtózó kerületek esélyeit latolgatja. Részletek a friss Heti Válaszban.

A disznósajt volt a csúcs a kisgazdák sajtóreggelijén

Pártcunamival indult a hivatalos kampányidőszak, ám a szokásosan jelentkező komolytalan formációk mellett a reaktivált kisgazdáknak és Lévai Katalin volt szoci miniszter pártjának lehet is hatása egy-egy mandátum – elvesztésére. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Huszti Péter: „Ellopta a show-t a politika”

El lehet játszani Hamletet bőrdzsekiben, de ne a ma emberéről, hanem a ma emberéhez szóljon – mondja a Corvin-lánccal frissen kitüntetett Huszti Péter színművész, rendező. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Tényleg blöff volt a rezsicsökkentés?

A földgáz külföldi áresése valóban lehetővé tett volna egy méretes lakossági gázárcsökkentést 2015–16 táján, a kormány azonban inkább tartalékba rakta az erre fordítható összeget. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Ez most tényleg össznemzeti ügy – aki magyar, aláír!

Miért kell vért izzadni ahhoz, hogy egymillió uniós aláírás összegyűljön a Nemzeti Kisebbségvédelmi Kezdeményezéshez? Csáky Pál, az ügyet az Európai Parlamentben képviselő felvidéki politikus és névrokona, Csáky Csongor, a gyűjtést idehaza szervező Rákóczi Szövetség főtitkára válaszol a csütörtöki Heti Válaszban.

Ki nyerhet áprilisban? Most vasárnap minden eldől

Röviddel a parlamenti választás előtt a pártok a legjobboldalibb megyei jogú városban, Lázár János pátriájában tesztelhetik stratégiájukat. A hódmezővásárhelyi eredményből következtetni lehet majd az országos voksolás végeredményére is. A csütörtöki Heti Válasz címlapsztorija!