valasz.hu/itthon/ez-nem-autopalya-epites-nagyinterju-palinkas-jozseffel-a-tudomany-penzeirol-129168

http://valasz.hu/itthon/ez-nem-autopalya-epites-nagyinterju-palinkas-jozseffel-a-tudomany-penzeirol-129168

A Jobbik már tud valamit

/ 2018.04.08., vasárnap 20:15 /

Budán rendezték be eredményárójukat, ahova sem celebeket, sem szimpatizánsokat nem várnak. Viszont örülnek nagyon a magas részvételnek.

A Jobbiknak alternatív szavazatösszesítő rendszere működik, vagyis a szavazókörökből a részeredményeket embereik beküldik a központba, és ott egyesítik őket. Hasonló korábban is volt már, de egyelőre még nem tudnak ők sem eredményeket, vagy legalábbis nem annyit, hogy nyilatkozhassanak erről.

A Jobbik Budán, a Hotel Aquinqumban rendezte be médiaközpontját, ám – eltérően a korábbi évektől – ez nem lesz eredményváró is egyben, a várakozások szerint ide nem engednek be szimpatizánsokat, és nem várnak a Jobbikot támogató celebritásokat sem – erről tájékoztatta lapunkat Gyöngyösi Márton képviselő.

A Jobbik jelöltjei a választókörzetekben kialakított eredményvárókban várják meg az egyéni voksolás győztesét, ide csak ennek ismeretében érkezik meg a budai központba Vona Gábor pártelnök.

Kárpát Dániel nyitja a tájékoztatók sorát, arról beszél, hogy a Fidesz-KNDP által keltett, sokszor „gyomorforgató légkör” ellenére sokan mentek el szavazni, és nemcsak azoknak köszöni meg, akik a Jobbikra voksoltak, hanem az összes magyar embernek. A magas részvétel szerinte az eredménytől függetlenül rendszerkritikát jelez. Úgy vélte, a választási csalások szintje a legitimitást is veszélyeztetheti. Gyanújuk szerint a magyar lakcímmel is rendelkező kárpátaljai magyarok egyszerre két helyen is szavazhattak. Visszautasította az újságírókat illetve a Jobbik embereit ért fizikai inzultusokat, amelyeket „a felülről kódolt, a társadalom mélyszöveteibe leszivárgott erőszaknak” tudott be.

Nemzeti minimum, nemzeti néppárt, magyar emberek – ezek tájékoztatójának kulcsszavai, arról beszél, ha a még nem ismert eredmények felhatalmazást adnak pártjának a kormányzására, nem fogják a portásig kitakarítani a minisztériumokat, hanem szakértői kormányzás következik. A Jobbik médiaközpontjában eltérően a korábbi évek gyakorlatától jelentős számú külföldi újságíró van jelen, a szomszédos országok is helyszíni tudósítóval képviseltetik magukat.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.