A kép, amire nincs magyarázat: Zoltai Gusztáv még mindig kormányzati tanácsadó

/ 2018.01.16., kedd 14:47 /

Seregnyi jobboldali ember érzi magát nagyon kellemetlenül, mióta a nemzeti kormány felkért tanácsadója lett Zoltai Gusztáv. Most megint összehívták a Zsidó Közösségi Kerekasztal ülését, és megint megszületett a fotó, amin a „Magyarország Kormánya” felirat alatt ott ül Lázár János, Latorcai Csaba államtitkár és Zoltai Gusztáv. Ma kora délután adta ki az MTI:

Fotó: MTI

Fotó: MTI

Pletykálták korábban, hogy már megszűnt Zoltai szerződése, nem is tanácsadó. Pedig de, ott ül Lázár mellett, ahogy eddig is. Történhet bármi, az öreg munkásőr nem kopik. Ahogy az amerikai elnök mondaná: SAD!

De inkább a szégyen a megfelelő kifejezés.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.