valasz.hu/itthon/kiakadtak-az-echo-tv-nezoi-ezert-kerult-le-szaniszlo-a-kepernyorol-118928

http://valasz.hu/itthon/kiakadtak-az-echo-tv-nezoi-ezert-kerult-le-szaniszlo-a-kepernyorol-118928

A kormány ellentmond Bencsik Andrásnak

/ 2018.05.15., kedd 10:05 /

Most, hogy Soros György alapítványa hivatalosan is veszi a sátorfáját és Berlinbe távozik Budapestről, világossá vált: a kormány újabb győzelmet aratott az ország megvédésében. Hogy a további sikerek biztosak legyenek, nemsokára terítékre kerül a Stop Soros néven emlegetett javaslat, amely tovább rendszabályozná a Magyarországon működő ngo-kat, a többi között a külföldről kapott támogatásaikra kivetendő 25 százalékos adóval.

Egy kicsit viszont össze vagyunk zavarodva, mert emlékszünk még arra, hogy a hódmezővásárhelyi választás utáni, kissé önmarcangolóra sikerült Sajtóklubban mit mondott a Demokrata-főszerkesztő Bencsik András a Stop Sorosról:

 

Abból, hogy most mégis benyújtják a javaslatot, két dolog biztosan következik:

  1. a Stop Soros nem jópofa;
  2. a magyar társadalom ennél nem intelligensebb.

Egyik jobb, mint a másik.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.