A magyar reformok működnek: jön az Isaura TV

/ 2016.05.11., szerda 16:00 /

Itt a konzervatív, értékközpontú fordulat: a heti bulvárból lesz napi bulvár, a bulvártévé pedig megtöbbszörözi önmagát. Köszönjük a törődést!

„Fidesz-győzelem = a minőség forradalma”. 2010-ben sokan ezt az egyenletet vetítették maguk elé, amikor tudatosult bennük, hogy a jövő elkezdődött. Jött is a hír: megerősítik a médiahatóságot, hogy vissza lehessen metszeni a bulvár túlhajtásait. Öröm a köbön.

Aztán itt vagyunk 2016-ban. És Habony Árpád (miniszterelnöki főtanácsadó) médiagruppja bejelenti, hogy június 6-án indul a Lokál nevű heti bulvárújság napilapváltozata. Andy Vajna (kormánybiztos) meg közhírré téteti, hogy a TV2 csomó kábelcsatornával újít – köztük a telenovellákra specializálódó Isaura TV-vel.

Beérett a minőség forradalma, itt a konzervatív, értékközpontú fordulat: a heti bulvárból lesz napi bulvár, a bulvártévé pedig megtöbbszörözi önmagát. Köszönjük a törődést!

Ha valaki azt gondolja, az az új jobboldali médiastratégia lényege, hogy minél több emberhez eljussunk, téved. Nem (vagy inkább: nem csak) azért kell lemenni kutyába, hogy a bulvár örve alatt beépítsük az emberek agyába a kormánypropagandát. Ne legyen kétségünk: azért kell gyakrabban megjelenő újság és több csatorna, hogy legyen hol elkölteni a reklámra szánt állami milliárdokat. A TV2 szűk felület, megszabott hirdetési időkkel. Jelenleg a Lokál is szűk felület, ritka megjelenéssel. Egyszerűen nem fér el annyi állami reklám, amennyit szeretnének elhelyezni bennük.

Pénzt keresni a bulvárral lehet. A kreatív, teljesítményorientált, család- és jövőközpontú Magyarországot pedig a bulvárral lehet a leggyorsabban kivégezni. A bulvár ugyanis nem a valóságra épít, hanem kirakatban élő emberek megrendezett szellentéseire. És nincs annál szomorúbb pillanat, mint amikor a hatalom – nyíltan – a bulvárra szavaz. Pláne, ha ezt konzervatív hatalomként teszi.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.