valasz.hu/itthon/szir-kalandor-kezebe-kerult-most-ujra-veszelyben-van-a-magyar-legenda-117594

http://valasz.hu/itthon/szir-kalandor-kezebe-kerult-most-ujra-veszelyben-van-a-magyar-legenda-117594

A magyar társadalom nem kirekesztő és nem cigányellenes

/ 2014.06.02., hétfő 16:37 /

Ez az alaptétele a lapunk által fölfedezett, na, jó, ez így túlzás: szóval az elsőként a Heti Válaszban publikáló, s nyitó cikkével azonnal nagy vihart kavaró Forgács István Mandineren megjelent friss írásának.

A szerző a tőle megszokott őszinteséggel és némi önmarcangolós hangulatban veszi sorra a magyarországi cigányság ügyével kapcsolatos – szerinte – legfontosabb tennivalókat. És olyan tabukat mond ki, mint például, hogy „Kellenek a bentlakásos iskolák.” Vagy, hogy: „Kell a közmunka. Még évekig is akár.”

A teljes cikk itt olvasható, vagy inkább olvasandó

Az pedig, hogy Forgács István már nyitásként is ugyanilyeneket gondolt, itt ellenőrizhető!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.