valasz.hu/itthon/a-heti-valasz-lap-es-konyvkiado-szolgaltato-kft-kozlemenye-129225

http://valasz.hu/itthon/a-heti-valasz-lap-es-konyvkiado-szolgaltato-kft-kozlemenye-129225

NMHH: Ha a Klubrádió 8 millióval többet ajánl, elnyeri a frekvenciát

/ 2012.01.24., kedd 09:07 /

Ha a Klubrádió nyolcmillió forinttal többet ajánlott volna, akkor ma az övé lenne a 95.3 MHz-es frekvencia - mondta kedden a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának szóvivője az m1 Ma reggel című műsorában.

Kiricsi Karola közölte: a rádió az 53 millió forintos, minimális éves díjajánlaton felül egy jelképesnek mondható plusz vállalást tett pályázatában, 0,4 százalékot vállalt a minimálár felett.
Ehhez képest a nyertes plusz 40 százalékot ajánlott, vagyis csaknem százszorosát, mint a Klubrádió - közölte a szóvivő.

Kiricsi Karola érthetetlennek tartotta a rádió kockázatvállalását, hiszen, mint mondta, a csatorna üzemeltetői májusban, a fenntartásuk érdekében tartott pénzgyűjtő kampány során mintegy 120 millió forintot szedtek össze.

Arról, hogy a Klubrádió a 95.3 MHz-es frekvenciával kapcsolatos pályázat decemberben meghozott eredményét jogi úton támadta meg, a szóvivő kijelentette: a médiatanács vállalja döntését a bíróság előtt, hiszen annak alátámasztására minden formai és tartalmi adat rendelkezésre áll.

„A baj az, hogy nemzetközi színtéren terjedtek a vádak", miszerint a médiatanács elhallgattatta a Klubrádiót - tette hozzá Kiricsi Karola, kifogásolva, hogy például az Európai Bizottság sajtószabadságot vizsgáló munkacsoportja előtt sem tudta szakmai érveit kifejteni a magyar hatóság.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.