valasz.hu/itthon/nincs-tobb-titok-a-semmibol-lett-17-szallodaja-a-meszaros-lorinc-kornek-121570

http://valasz.hu/itthon/nincs-tobb-titok-a-semmibol-lett-17-szallodaja-a-meszaros-lorinc-kornek-121570

Agyonverték az ercsi támadót

/ 2010.05.23., vasárnap 17:22 /

Az agyonvert támadó a hírek szerint egy szerb nevű, nem őslakos férfi, aki a kőolajfinomítóban dolgozott.

Halálos ütés érte azt a 39 éves ercsi férfit, aki egy ismeretlen összetételű vegyi anyaggal, vasárnap kora hajnalban lefújta egy ercsi család több tagját; a vegyszeres támadás ellen bottal védekező és a támadóra többször lesújtó 34 éves asszonyt előállították - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A férfi gázálarcban, permetezővel a hátán jelent meg az ercsi háznál, s először az épületből kilépő tulajdonost, majd a család több tagját is lefújta a vegyi anyaggal - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Emiatt dulakodás alakult ki közte és a házban lakók között, amelynek során a megtámadott család egyik nőtagja bottal többször megütötte a támadót, aki a helyszínen meghalt - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.

Tájékoztatása szerint a támadás során a család egyik 54 éves férfi tagjának komolyabb bőrfelmaródásos sérülései keletkeztek. Őt a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházban ápolják. Még nem tudni, hogy sérülései nyolc napon belül, vagy azon túl gyógyulnak.

A bottal védekező asszonynak kisebb, nyolc napon belül gyógyuló maródásos sérülései keletkeztek.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával indított büntetőeljárást az ügyben, s folynak az elsődleges nyomozati cselekmények.

A Fejér Megyei Hírlap helyszíni információi szerint azonosították az áldozatot, aki nem roma. A „savas" támadót a megtámadott férfi családtagjai agyonverték, s egyes hírek szerint a torkát is átvágták. A holttestet elszállították, s már a helyi közvélemény tudja, ki az áldozat. Egy szerb nevű férfi, de nem őslakos ercsibéli, aki a kőolajfinomítóban dolgozott, s állítólag azért vállalkozott a cselekményre, mert „megelégelte" az ominózus család tagjainak önkényeskedéseit, egyes hírek szerint rendszeres terménylopásait.

Ercsiben sok a szóbeszéd, a Fejér Megyei Hírlap tudósítójának a helyiek az eset kapcsán azt mondták, egy ismert roma családról van szó, amelynek tagjai félelemben tartották a környékbelieket.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.