valasz.hu/itthon/ordito-hiba-az-uj-soros-gyorgy-os-kampanyplakaton-127261

http://valasz.hu/itthon/ordito-hiba-az-uj-soros-gyorgy-os-kampanyplakaton-127261

Andy Vajnának hála bárki beszállhat Juhász Péterék családi drámájába

/ 2018.02.12., hétfő 08:00 /
Andy Vajnának hála bárki beszállhat Juhász Péterék családi drámájába

Ritka alkalom az ilyen, mégsem ajánlom az elmélyülést, mert végtelenül szomorú ez az egész. Inkább összefoglalom:

Az Andy Vajna médiacsoportjába került Bors című bulvárlap jelentkezett a hírrel, hogy megszerezték Juhász Péter, az Együtt elnökének peres bírósági dokumentumait, amelyből a következőket mazsolázták ki:

Juhász Péter 2016 szeptemberében szakított élettársával. Három gyermekük van, róluk az épp zajló „gyermekelhelyezési” perben dönt a bíróság. A Bors Juhász Péter volt élettársának beadványáról ír, amiben az szerepel, hogy az Együtt politikusa megverte, begyógyszerezte, majd napokra a lakásba zárta a nőt 2016 decemberében.

Az amúgy nem nyilvános beadványból gerjedt médiahangulatot az Origo vasárnap délutáni állapota mutatja a legjobban - három cím a főoldalról:

Kicsoda az asszonyverő Juhász Péter?

Összeverte 3 gyereke édesanyját, egykori élettársát Juhász Péter

Gyerekei anyját szidja és fenyegeti a nőverő Juhász Péter 
a Facebookon

Juhász Péter egy több felvonásos bírósági tárgyalássorozatra elegendő, fotókkal, a volt élettárssal folytatott csetelésekkel megtámogatott gyűjteménnyel reagált, amiben részletesen leírta, hogy szerinte mi hogyan történt, illetve nem történt. A meglehetősen kellemetlen naplószerűség - mert ilyen mélységekre még a legnagyobb bulvárrajongók se nagyon vágynak - így indul:

Először is mindenkitől elnézést kérek, nem szándékoztam kiteregetni a magánéletemet. Reméltem, hogy nem kerül erre sor. Azonban úgy tűnik a hatalom minden eszközt megragad, hogy besározzon. Nem kímélve ezzel 3+1 kisgyerek életét sem. Nekik a legrosszabb ez, ezért tőlük külön bocsánatot kérek.

Mivel korábban jelezték, hogy tisztában vannak azzal, mennyit tudnak ártani nekem a nyilvánosságban, ezért kevés kétségem van: ennek az aljas, a gyerekeket sem kímélő pervitelnek része a tegnapi támadás is, ami egybeesik a politikai ellenfeleim céljával, hogy lejárassanak. 

Juhász Péter itt érhető el teljes terjedelmében.

Erre mondhatnánk külső szemlélőként, hogy egy-egy, és minden félnek gratulálunk, csakhogy vasárnap az Index meg is szólaltatta Juhászt, aki a legsúlyosabb állításra, a tettlegességre azt mondta:

„Ez egy dulakodás volt utána, egy órányi dulakodás következett, ahol folyamatosan támadt nekem Józsa, és én védekeztem. Ez egy csúnya dulakodás volt, de ennek a tisztázása a bíróságra vár.”

Igazságot nem teszünk, majd tesz a bíróság. Az viszont biztos, hogy bármi is történt vagy nem történt Juhászéknál, egy ilyen, abszolút nem nyilvános peranyag nem kerül oda csak úgy véletlenül egy bulvárlaphoz.

Rosta

Sümegi Noémi

Találkozunk 2016-ban!

Milo országa

Egészen elképesztő jelenség, hogy mifelénk a hangadók jelentős hányada éppen az ellenkezőjét hirdeti annak, ahogyan él. Kormánypártiak és ellenzékiek egyaránt.

Július elsejéig oda kell érnie Balatonfüredre!

Tüdőbeteg, alkoholista alkotók és orvosuk közötti kötelékek formálták Levendel László képzőművészeti gyűjteményét. A tüdőgyógyász által irányított Korányi Intézet egyszerre volt menedék és lehetőség a traumákat túlélt művészeknek. A kollekcióból július 1-jéig Balatonfüreden látható tárlat azonban jóval több puszta képzőművészeti bemutatónál. Részletek a friss Heti Válaszban.

A mobilitás jövője, a jövő mobilitása

A június 7-én megrendezésre kerülő Infoparlament idén a mobilitás egyre bővülő témakörét járja körbe, hiszen mozgásban a világ, a mobilitás pedig a korábbiaknál jóval több értelmezéssel bír.

„Hillary is utálta, ahogy róla tudósítottunk”

A nagymarosi vízlépcső elleni tiltakozás emblematikus alakjának fia a The New York Times újságírója. Interjú Adam Liptakkal a szólásszabadság kihívásairól, a liberális sajtó elfogultságairól és a politikai korrektség fonákságairól – a friss Heti Válaszban.

Fordulat: összeköltözött Vuk, Süsü, Ursula és Frakk

Újra forog az óriáshordó és a műemlék körhinta a nyolc hektárral bővült pesti állatkertben, ahol a pünkösdi hétvégén a legkisebbek birtokba vehették a Holnemvolt Várat. Jön a sünispotály, ősszel nyit a Cápasuli, épül a Pannon Park. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Tényleg a homokhiány miatt drágulnak a magyar építkezések?

Mind gyakoribb a nyersanyaghiány a magyar építőiparban, de ez semmi Ázsiához képest. A gigaépítkezésekhez rengeteg homok kell, de hiába van belőle sok a sivatagban, az nem alkalmas rá. Homokmaffiák és lehetséges megoldások a csütörtöki Heti Válaszban.

Rangon alul házasodnak: így foglalta el a palotákat a középosztály

A 21. századra megmaradt európai monarchiák hercegei és hercegnői már szinte mind közemberekkel házasodnak. Henry herceg és Meghan Markle esküvőjét beárnyékolták a menyasszony családjának botrányai, de az új modell Spanyolországtól Dániáig alapvetően jól működik. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

80 éves a XIII. kerület

A XIII. kerület június 1-jén ünnepli önálló közigazgatási egységgé válásának 80. évfordulóját. A díjmentesen látogatható ünnepi eseménysorozat a gyermeknapi hétvégén, május 25-27-én elkezdődik, a programok helyszíne a Béke tér lesz.