valasz.hu/itthon/ezert-kell-allandoan-sorosozni-125922

http://valasz.hu/itthon/ezert-kell-allandoan-sorosozni-125922

Árnyékkormánnyal rukkolhat elő az LMP

/ 2017.09.24., vasárnap 13:00 /
Árnyékkormánnyal rukkolhat elő az LMP

Árnyékkormányt alakíthat az LMP miniszterelnök-jelöltje. Szél Bernadett a Heti Válasznak a Ron Werber és pártja közötti kapcsolat hátterét is felfedi. Nagyinterjúnk a csütörtöki lapszámban.

Még az LMP miniszterelnök-jelöltje sem tudja, miért, de Ron Werber ingyen dolgozik a pártjának. „Ezt tőle kell megkérdezni” – mondja Szél Bernadett. S hogy beígérte-e a 2002-es szocialista kampány óta a jobboldalon csak „a gyűlölet karmestereként” emlegetett tanácsadónak a propagandaminiszteri posztot a leendő kormányában? „Nem tudok róla, hogy lennének politikai ambíciói” – fogalmaz az LMP társelnöke, hozzátéve: egyelőre nincs szerződésük Werberrel, de ha lesz, akkor majd fizetni is fognak neki.

Az interjúból kiderül, hogy a kampány alatt árnyékkormányt alakíthat Szél is, valamint, hogy mit tenne, ha, csodák csodája, valódi kormányt is alakíthatna jövőre.

S mitől tart leginkább Szél Bernadett? A kolbásztöltő fesztiváloktól és a falunapoktól. Az LMP kormányfőjelöltje ugyanis vega, nem iszik alkoholt és szeret időben ágyba kerülni.

 

 

 

De hogyan lesz meg a 106 esélyes jelöltje az LMP-nek jövőre? Erre is válaszol Szél Bernadett a Heti Válasz szeptember 21-i számában. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Ingatlanpanama a Feneketlen-tónál? – Lázár János kemény lépésre szánta el magát

Nahát, lesz következménye egy újságcikknek!? Azonnali vizsgálatra utasította a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt (Kehi) Lázár János a Feneketlen-tó melletti telekprivatizáció ügyében, melyet a Heti Válasz tárt fel – tájékoztatta lapunkat a Miniszterelnökség. Közben már csaknem ezren csatlakoztak a Buda Gardens-óriáslakópark elleni petícióhoz.

Hun–magyar rejtély: új nyilatkozatok árnyalják a „szenzációt”

A szegedi genetikusok nagy vihart kavaró szeptember végi bejelentése után először véleményezi átfogóan a hun–magyar rokonság kérdését történész, paleoantropológus és néprajztudós. A csütörtöki Heti Válasz összeállításából kiderül: a kulturális közelségnek több bizonyítéka is van, a csodafegyvernek tűnő genetika viszont épp a lényeget illetően néma.

A magyar szexmilliárdos pere: 45 milliárd forint a tét

Ismét pert nyert a leggazdagabb magyarok között számon tartott szexmilliárdos, Gattyán György cége az adóhivatallal szemben, egyelőre mégsem látszik a történet vége. A tét 45 milliárd forint. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

„Lehet, hogy Orbán nem diktátor” – mondja az MSZP elnöke

Ha a ballib értelmiség lázas messiáskeresésében eljutott Vona Gáborig, ahhoz csak gratulálni tud Molnár Gyula. A szocialisták elnöke eddig másodhegedűs volt, Botka László visszalépése után viszont ő viszi majd a prímet a pártban. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.