valasz.hu/itthon/ez-lett-vago-istvan-veszte-33406?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201301

http://valasz.hu/itthon/ez-lett-vago-istvan-veszte-33406?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201301

Árnyékkormánnyal rukkolhat elő az LMP

/ 2017.09.24., vasárnap 13:00 /
Árnyékkormánnyal rukkolhat elő az LMP

Árnyékkormányt alakíthat az LMP miniszterelnök-jelöltje. Szél Bernadett a Heti Válasznak a Ron Werber és pártja közötti kapcsolat hátterét is felfedi. Nagyinterjúnk a csütörtöki lapszámban.

Még az LMP miniszterelnök-jelöltje sem tudja, miért, de Ron Werber ingyen dolgozik a pártjának. „Ezt tőle kell megkérdezni” – mondja Szél Bernadett. S hogy beígérte-e a 2002-es szocialista kampány óta a jobboldalon csak „a gyűlölet karmestereként” emlegetett tanácsadónak a propagandaminiszteri posztot a leendő kormányában? „Nem tudok róla, hogy lennének politikai ambíciói” – fogalmaz az LMP társelnöke, hozzátéve: egyelőre nincs szerződésük Werberrel, de ha lesz, akkor majd fizetni is fognak neki.

Az interjúból kiderül, hogy a kampány alatt árnyékkormányt alakíthat Szél is, valamint, hogy mit tenne, ha, csodák csodája, valódi kormányt is alakíthatna jövőre.

S mitől tart leginkább Szél Bernadett? A kolbásztöltő fesztiváloktól és a falunapoktól. Az LMP kormányfőjelöltje ugyanis vega, nem iszik alkoholt és szeret időben ágyba kerülni.

 

 

 

De hogyan lesz meg a 106 esélyes jelöltje az LMP-nek jövőre? Erre is válaszol Szél Bernadett a Heti Válasz szeptember 21-i számában. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Hatékony oktatási-nevelési stratégia a cirkuszban

A Fővárosi Nagycirkusz előadásait, valamint különböző programjait látva egyre inkább bebizonyosodik, hogy a cirkusz közösségeket tud megszólítani, gondolkodásra, beszélgetésekre, vitákra sarkalló tartalmakat képes közvetíteni.

Összeomlott a magyar ellenzék – csődbiztos kerestetik

Budapest V. és VIII. kerületében győzelmet remélt az ellenzék a július 8-i időközi erőpróbákon, hiszen a parlamenti szavazáshoz képest egységesebb formában indult – ráadásul a főváros Fidesz-kritikusabb, mint az ország. Aztán jött a feketeleves, illetve a tanácstalanság: jövőre milyen felállásban lenne célszerű „elszenvedni” az uniós és az önkormányzati választást? Részletes háttér a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.