Árnyékkormánnyal rukkolhat elő az LMP

/ 2017.09.24., vasárnap 13:00 /
Árnyékkormánnyal rukkolhat elő az LMP

Árnyékkormányt alakíthat az LMP miniszterelnök-jelöltje. Szél Bernadett a Heti Válasznak a Ron Werber és pártja közötti kapcsolat hátterét is felfedi. Nagyinterjúnk a csütörtöki lapszámban.

Még az LMP miniszterelnök-jelöltje sem tudja, miért, de Ron Werber ingyen dolgozik a pártjának. „Ezt tőle kell megkérdezni” – mondja Szél Bernadett. S hogy beígérte-e a 2002-es szocialista kampány óta a jobboldalon csak „a gyűlölet karmestereként” emlegetett tanácsadónak a propagandaminiszteri posztot a leendő kormányában? „Nem tudok róla, hogy lennének politikai ambíciói” – fogalmaz az LMP társelnöke, hozzátéve: egyelőre nincs szerződésük Werberrel, de ha lesz, akkor majd fizetni is fognak neki.

Az interjúból kiderül, hogy a kampány alatt árnyékkormányt alakíthat Szél is, valamint, hogy mit tenne, ha, csodák csodája, valódi kormányt is alakíthatna jövőre.

S mitől tart leginkább Szél Bernadett? A kolbásztöltő fesztiváloktól és a falunapoktól. Az LMP kormányfőjelöltje ugyanis vega, nem iszik alkoholt és szeret időben ágyba kerülni.

 

 

 

De hogyan lesz meg a 106 esélyes jelöltje az LMP-nek jövőre? Erre is válaszol Szél Bernadett a Heti Válasz szeptember 21-i számában. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

 

Rosta

Borbás Barna

Találkozunk 2016-ban!

„Siralmas” – itt a Fidesz által beígért elszámoltatás teljes mérlege

Az Andrássy úti palotaper ítélethirdetésével, majd Kocsis István volt MVM-vezér múlt heti felmentésével lényegében lezárult a Fidesz által beígért elszámoltatás. Az egykori célszemélyek közül mára többen NER-barátokká váltak. Nagy elszámoltatási mérleg a március 15-i ünnep miatt már szerdán megjelenő Heti Válaszban.

Sokan ezért álltak sorba március 15-én

Gipszmásolatok kiállítóhelyének szánták, majd raktár lett, ahová földi halandó több mint 70 éve nem tehette be a lábát. A Szépművészeti Múzeum átfogó felújításának köszönhetően most újra régi pompájában ragyog a Román Csarnok, amely március 15-étől húsvétig ingyenesen látogatható. Csarnoktörténet a friss Heti Válaszban.