Árnyékkormánnyal rukkolhat elő az LMP

/ 2017.09.24., vasárnap 13:00 /
Árnyékkormánnyal rukkolhat elő az LMP

Árnyékkormányt alakíthat az LMP miniszterelnök-jelöltje. Szél Bernadett a Heti Válasznak a Ron Werber és pártja közötti kapcsolat hátterét is felfedi. Nagyinterjúnk a csütörtöki lapszámban.

Még az LMP miniszterelnök-jelöltje sem tudja, miért, de Ron Werber ingyen dolgozik a pártjának. „Ezt tőle kell megkérdezni” – mondja Szél Bernadett. S hogy beígérte-e a 2002-es szocialista kampány óta a jobboldalon csak „a gyűlölet karmestereként” emlegetett tanácsadónak a propagandaminiszteri posztot a leendő kormányában? „Nem tudok róla, hogy lennének politikai ambíciói” – fogalmaz az LMP társelnöke, hozzátéve: egyelőre nincs szerződésük Werberrel, de ha lesz, akkor majd fizetni is fognak neki.

Az interjúból kiderül, hogy a kampány alatt árnyékkormányt alakíthat Szél is, valamint, hogy mit tenne, ha, csodák csodája, valódi kormányt is alakíthatna jövőre.

S mitől tart leginkább Szél Bernadett? A kolbásztöltő fesztiváloktól és a falunapoktól. Az LMP kormányfőjelöltje ugyanis vega, nem iszik alkoholt és szeret időben ágyba kerülni.

 

 

 

De hogyan lesz meg a 106 esélyes jelöltje az LMP-nek jövőre? Erre is válaszol Szél Bernadett a Heti Válasz szeptember 21-i számában. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Fidesz-csapda a Jobbiknak – ezt benézte az Állami Számvevőszék?

Az Állami Számvevőszék 662 millió forintos büntetés kivetésével a választások előtt a Jobbik ellehetetlenülésével fenyegető lépést tett. A politikai szándék világos, a jogi megalapozottság viszont gyenge lábakon áll. Részletes háttér a csütörtöki Heti válaszban.

Mértéktartást! – üzeni a rendszerváltás arca

„Egyik tábor sem szereti a rendszerváltást” – állítja Kónya Imre. Miután a német államfőtől a múlt héten kitüntetést vett át, az egykori MDF-frakcióvezető arról is beszél, mi nem tetszik neki a Fidesz kormányzásában. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Az élelmiszer a legjobb ajándék

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR gyűjtése keretében tartósélelmiszereket lehet adományozni a nélkülözőknek karácsonyra.