valasz.hu/itthon/katolikus-elhatarolodas-a-hvg-t-feljelento-katolikus-expolitikustol-111453

http://valasz.hu/itthon/katolikus-elhatarolodas-a-hvg-t-feljelento-katolikus-expolitikustol-111453

Az megvan, hogy melegházasság- és migrációellenes az LMP új elnöke?

/ 2018.08.01., szerda 18:30 /
Az megvan, hogy melegházasság- és migrációellenes az LMP új elnöke?

Pártján röhög az ország, az LMP egyetlen funkcionáló elnöke mégis arról beszél: történelmi küldetésük van. Keresztes László Lóránt konzervatív, nemzeti érzelmű, s bár a kultúrharcba nem akar beszállni, kiszedjük belőle, mit szeret Wass Alberttől. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Ott volt Tusványoson az LMP pillanatnyilag egyetlen funkcionáló társelnöke, sőt, egyet is ért Orbán Viktor ottani problémafelvetéseivel. Keresztes László Lóránt mégsem érzi, hogy pártja a Nemzeti Együttműködés Rendszerének része lenne. Szerinte Schiffer András sem az. Meg Ungár Péter sem. Azzal sem foglalkozik, hogy kampányfőnöküket Schmidt Mária hívogatta a választás előtt. „Engem nem hívott fel Schmidt Mária, magas beosztású szocialista politikusok annál inkább.” Ők viszont szerinte egytől egyig részei a NER-nek.

Miért mondja Keresztes, hogy Orbán tevékenysége „messze kimeríti a nemzetárulás fogalmát”?

Miért készül az LMP otthagyni az európai zöldek táborát?

Mi lesz a kényszerpihenőt tartó Szél Bernadett sorsa?

Összebútorozik-e az LMP a Jobbikkal?

Melyik Wass Albert-könyv volt „hatalmas élmény” az LMP-elnök számára?

címlap2018_08_02_300px

 

 

 

 

 

 

 

 

Részletek a friss Heti Válaszban. Lapunk jelenleg csak elektronikus formában kapható a Digitalstand.hu oldalon. Csak egy kattintás!

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.