valasz.hu/itthon/legy-ferfi-bojte-csaba-a-gyermektelen-40-kozeli-ferfiakhoz-128492

http://valasz.hu/itthon/legy-ferfi-bojte-csaba-a-gyermektelen-40-kozeli-ferfiakhoz-128492

Az MSZP kampánybombája pusztítóbb, mint három nyugdíjasfaló Vona Gábor

/ 2017.09.11., hétfő 14:50 /

Lassan kampányhőmérsékletre melegszik a szoci frakció is. Bangóné Borbély Ildikó – akiből az MSZP igyekszik egyfajta magyar Sarah Palint építeni – mai sajtótájékoztatóján oda konkludált, hogy:

„Az MSZP szerint bizonyíték van arra, hogy Botka Lászlónak, a szocialisták miniszterelnök-jelöltjének megfenyegetését a Fidesz rendelte meg.”

És mindezt miből? Gondolom, kitalálták: természetesen még mindig az „egy Botka László is sok” című Echo TV-s trekk van műsoron. Ez már a második sajtótájékoztató a témában. Mert a kampány színvonalát kiszámíthatóan alacsonyan kell tartani; itt csakis halálos félelemben élő nyugdíjasok és politikusok megölését kívánó fideszes újságírók lehetnek napirenden.

Bangóné Borbély Ildikó (továbbiakban: BBI) úgy értékelte a Pesti Srácok munkatársának mondatait, hogy itt bizony „nyílt fenyegetésről van szó”, és a főszerkesztő-helyettes ezt azért mondta, mert a Fidesz fizet neki. Bizonyíték is van erre. Hozzátette: a Pesti Srácokat kiadó céget a Fidesz pénzeli évek óta azért, hogy az online lap azt mondja, amit a nagyobbik kormánypárt diktál.

Tökéletes kampánytermék. Méltó a nyugdíjasokat rettegésben tartó Vona Gáborhoz. Mert mondott olyan mondatot az újságíró az Echo TV-n, amit kis csavarral ellene lehet fordítani? Mondott. Kap Fidesz-közeli pénzeket a Pesti Srácok? Kap. És akkor igaz BBI szövege, hogy „nyíltan megfenyegették Botkát”, amit a „Fidesz rendelt meg”? Természetesen nem.

Dolgaink így mennek 2017-ben, Szent Mihály havában, a választási kampány n+3. hetében.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Elkészült a Süsü, a sárkány folytatásával Csukás István

Ha nem töltődik fel az ember, elkopik – mondja Csukás István a legfrissebb, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszban. Az író augusztusban fellép a szóládi Ízek, Versek, Madárfütty Fesztiválon; a rendezvény célja, hogy visszacsempéssze a kultúrát és a hagyományokat a köztudatba.

Apró szobrok Budapest utcáin: bemutatjuk az alkotót

A budapestiek legújabb kedves közösségi játéka a gerillaszobor-vadászat: nyitott szemmel kell járni a várost ahhoz, hogy az ember megtalálja a várra forduló irányzékú apró tankot, az öngyilkos mókust vagy éppen a Főkukacot. Kolodko Mihály – Mihajlo Kolodko – kárpátaljai szobrászművész alkotásai amilyen kicsik, olyan beszédesek. Részletek a digitális Heti Válaszban!

Egy Fidesz-szavazó bírálhatja-e a kormányt? Itt a válasz!

A címbe foglalt kérdésről szólt a keresztény, konzervatív értelmiségieket tömörítő szervezetek Újra néven nevezzük című, áprilisban kiadott vitairata. Balog Zoltán volt miniszter és Bogárdi Szabó István református püspök minapi disputája szerint igen, de. Részletek a csütörtöki, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszban.

Tabudöntő vélemény: „Csak showműsor az észak-koreai leszerelés”

Észak-Koreában nem bízik, Kínában még kevésbé, ennek megfelelően a Donald Trump–Kim Dzsongun megállapodástól sem vár mélyreható változásokat. Szahasi Rjo Japán professzor Ázsia jövőjéről és Japánról mint lehetséges bevándorlóországról is beszélt a csütörtökön digitálisan megjelenő Heti Válasznak.

Íme az internet egyik legsötétebb bugyra

Az internet egyik legsötétebb bugyra a „kényszerű cölibátusban” élő fiatal férfiak radikalizálódott kemény magja. Az alt-right nyelvezetét használó „incel”-fórumok immár tömeggyilkosokat termelnek ki, és a férfiak rendszerszintű kudarca miatt egyre nagyobb az utánpótlásuk.