valasz.hu/itthon/puzser-robert-szerint-is-hazudik-a-holland-nagykovet-125251

http://valasz.hu/itthon/puzser-robert-szerint-is-hazudik-a-holland-nagykovet-125251

Az MSZP kampánybombája pusztítóbb, mint három nyugdíjasfaló Vona Gábor

/ 2017.09.11., hétfő 14:50 /

Lassan kampányhőmérsékletre melegszik a szoci frakció is. Bangóné Borbély Ildikó – akiből az MSZP igyekszik egyfajta magyar Sarah Palint építeni – mai sajtótájékoztatóján oda konkludált, hogy:

„Az MSZP szerint bizonyíték van arra, hogy Botka Lászlónak, a szocialisták miniszterelnök-jelöltjének megfenyegetését a Fidesz rendelte meg.”

És mindezt miből? Gondolom, kitalálták: természetesen még mindig az „egy Botka László is sok” című Echo TV-s trekk van műsoron. Ez már a második sajtótájékoztató a témában. Mert a kampány színvonalát kiszámíthatóan alacsonyan kell tartani; itt csakis halálos félelemben élő nyugdíjasok és politikusok megölését kívánó fideszes újságírók lehetnek napirenden.

Bangóné Borbély Ildikó (továbbiakban: BBI) úgy értékelte a Pesti Srácok munkatársának mondatait, hogy itt bizony „nyílt fenyegetésről van szó”, és a főszerkesztő-helyettes ezt azért mondta, mert a Fidesz fizet neki. Bizonyíték is van erre. Hozzátette: a Pesti Srácokat kiadó céget a Fidesz pénzeli évek óta azért, hogy az online lap azt mondja, amit a nagyobbik kormánypárt diktál.

Tökéletes kampánytermék. Méltó a nyugdíjasokat rettegésben tartó Vona Gáborhoz. Mert mondott olyan mondatot az újságíró az Echo TV-n, amit kis csavarral ellene lehet fordítani? Mondott. Kap Fidesz-közeli pénzeket a Pesti Srácok? Kap. És akkor igaz BBI szövege, hogy „nyíltan megfenyegették Botkát”, amit a „Fidesz rendelt meg”? Természetesen nem.

Dolgaink így mennek 2017-ben, Szent Mihály havában, a választási kampány n+3. hetében.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Ima Magyarországért Madridban

A Kodály-év alkalmából Gráf Zsuzsanna, az Angelica Leánykar vezetője fesztivált rendezett, és a kórus hamarosan Spanyolországba viszi Kodály és a magyar zene hírét.

Ha ezt elolvassa, lehet, hogy elmegy a kedve a válástól

Döbbenetes a hasonlóság Cserna Antal és az általa alakított pap, Iván élete között: a Pécsi Nemzeti Színház előadásában, az Ádám almáiban játszott szerepéért megkapta a Vidéki Színházak Fesztiválján a legjobb férfi színésznek járó díjat. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

Árnyékkormánnyal rukkolhat elő az LMP

Árnyékkormányt alakíthat az LMP miniszterelnök-jelöltje. Szél Bernadett a Heti Válasznak a Ron Werber és pártja közötti kapcsolat hátterét is felfedi. Nagyinterjúnk a csütörtöki lapszámban.

Orbán Viktor nagyon akarja, hogy maradjon Angela Merkel

A hétvégi német választások előtt lapunk tudósítója önfeláldozó bátorsággal a törökök és a szélsőjobb kedvenc berlini negyedeibe is alámerült, hogy felbukkanva megállapítsa: talán túl sokat is imádkozott Orbán Viktor a német kancellár győzelméért. A csütörtöki Heti Válaszból megtudhatja, miért van ez így, illetve mire lehet számítani a jövőben.

Mi történik a dunaszerdahelyi stadionban?

Teltházas otthoni mérkőzések, fantasztikus hangulat, a kárpát-medencei magyarok találkozóhelye. Ezt jelenti az FC DAC 1904 Dunaszerdahely futballcsapata. A fiúkat a gödörből tavaly kihúzó edző, László Csaba szerint ez nem véletlen. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.