valasz.hu/itthon/onok-kertek-itt-a-teljes-laszlo-petra-interju-es-egy-ujabb-bizonyitek-115375

http://valasz.hu/itthon/onok-kertek-itt-a-teljes-laszlo-petra-interju-es-egy-ujabb-bizonyitek-115375

Az MSZP kiszúrt a versenytársakkal: Botkáéké az „Új Pólus” márkanév

/ 2017.07.19., szerda 16:05 /
Az MSZP kiszúrt a versenytársakkal: Botkáéké az „Új Pólus” márkanév

A Botka László főtanácsadójaként jegyzett Ruff Bálint júniusban lefoglalta az ujpolus.hu, az ujrendszervaltas.hu és az ujrendszervaltok.hu domainneveket – értesült a Válasz.hu.

Idén júniusban egy Invisible Hand nevű kft. lefoglalta az ujpolus.hu, az ujrendszervaltas.hu és az ujrendszervaltok.hu domaineket. Az „Új Pólus” egy már létező munkanév; az Együtt-elnök Juhász Péter igyekszik bevésni e márkát az ellenzéki agyakba. Mindez a gyakorlatban az LMP, a Momentum, a Párbeszéd és persze az Együtt szövetségét jelentené, vagyis a Botka Lászlón és Gyurcsány Ferencen kívüli magyar balközép töredékek összeforrasztását. E törekvést a Medián közvéleménykutató a minap azzal igyekezett megtámogatni, hogy kihozta: a teljes népesség 16 százaléka elgondolkodna azon, hogy az „Új Pólus” listájára szavaz. Akinek megadatik, hogy néha ellenzéki agytrösztök ötletembereivel is beszélgethet, tudja, hogy az „Új Pólus” mellett az „Új Rendszerváltók” és „Új Rendszerváltás” brandekről is szoktak elmélkedni ezekben a körökben, érthető tehát, hogy hirtelen elkapkodták ezeket a domainneveket.

Csakhogy a domainfoglaló Invisible Hand Kft. éppenséggel nem az Együtt vagy a többi mikropárt holdudvarába tartozik, hanem a Botka László főtanácsadójaként ismert Ruff Bálintéba. Pontosabban: ő a cég egyszemélyes tulajdonosa.

Adódik a kérdés: most akkor Botka lesz az, aki a jövőben „Új Pólusként”, „Új Rendszerváltóként” határozza meg magát? Szocialista forrásaink szerint erről nincs szó, egyszerűen csak a Botka-stáb „ráült” a balos versenytársak által kinézett elnevezésekre. „Ebből is látszik, hogy egyedül az MSZP képes a stratégiai gondolkodásra, előrelátásra az ellenzéki oldalon” – hallottuk egy szoci bennfentestől.

Azért a választási győzelem ennél icipicit nehezebb feladatnak tűnik, de valahol persze el kell kezdeni a dolgot…

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.