valasz.hu/itthon/idoskori-testfelujitas-fizetik-a-halapenzt-mint-a-katonatiszt-129161

http://valasz.hu/itthon/idoskori-testfelujitas-fizetik-a-halapenzt-mint-a-katonatiszt-129161

Botrányos rádióműsor: Kérj bocsánatot! - kéri a TV2 sztárja

/ 2010.01.20., szerda 20:49 /

Ez a destruktív viselkedés csak egy frusztrált kisebbség sajátja, és visszhangtalan marad a magyar társadalomban - írta a politikus.

Aljas provokációnak, a keresztények, a kereszténység elleni botrányos kirohanásnak nevezte Semjén Zsolt, a KDNP elnöke és a Fidesz-KDNP frakciószövetség társelnöke a Klubrádió egyik keddi műsorában elhangzottakat; Tirts Tamás, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) KDNP-s tagja szerdán sürgősséggel hatósági vizsgálat elrendelését szorgalmazta.

Tirts Tamás közlése szerint kedd délelőtt Bakács Tibor műsorvezető telefonos beszélgetőpartnere, Para-Kovács Imre a műsorban azt mondta: "egy gyerek fejlődését két dolog tudja délelőtt tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia". 

Semjén Zsolt az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta, "szánakozva figyeljük az említett sajtóorgánum erőlködését, mely a közösségi és vallási értékek lerombolására irányul - emlékezzünk csak Kuncze Gábor "műsorvezető" ciánozós mondataira!"

Para-Kovács Imre

Ez a destruktív viselkedés csak egy frusztrált kisebbség sajátja, és visszhangtalan marad a magyar társadalomban - írta Semjén Zsolt. "Nem ülünk fel az aljas provokációnak" - hangsúlyozta, megerősítve a frakciószövetség azon elhatározását, hogy semmilyen közösséget nem vállalnak a Klubrádióval, vagyis nem hajlandóak megszólalni a hullámhosszán. 

Tirts Tamás, az ORTT tagja szerdán sürgősséggel hatósági vizsgálat elrendelését szorgalmazta, de közlése szerint a testület baloldali többsége nem támogatta a javaslatot. "Úgy vélem, az elhangzottak felvetik a médiatörvény és az Alkotmány által védett alapértékek sérelmét, valamint alkalmasak a keresztény emberek vallási érzékenységének megsértésére" - fogalmazott az MTI-hez eljuttatott közleményében Tirts Tamás.

Bakács Tibor (cikkindító képünkön), a Klubrádió műsorvezetője szerdán a rádió hullámhosszán szólította fel Para-Kovács Imrét, előző napi beszélgetőpartnerét, hogy kérjen bocsánatot egyik kijelentéséért.

"Tegnap a műsoromban elhangzott egy nagyon szerencsétlen mondat, amit, szerintem, Para-Kovács Imre szellemesnek vélt. Az az igazság, hogy én már az adásban is elhatárolódtam ettől, többször is. Nem is nekem és a rádiónak kellene bocsánatot kérni, hanem Para-Kovácsnak. Abban bízom, hogy ezt majd megteszi" - mondta a TV2 Megasztárjának egykori zsűritagja szerda délután. "Para, kérjél bocsánatot!" - zárta szavait a műsorvezető, aki az Ötös című műsorban mondta el rövid nyilatkozatát.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.