Balavány György és Bayer Zsolt az idei kitüntetett

/ 2010.03.05., péntek 17:00 /

A Szellemi Honvédelem-díjat a Magyar Nemzet alapító főszerkesztője, Pethő Sándor leszármazottai hozták létre; az elismerést ma hetedik alkalommal adták át a Magyar Művészeti Akadémia óbudai székházában.

A díjat írott sajtó kategóriában Balavány György újságírónak, a Magyar Nemzet munkatársának, elektronikus média kategóriában pedig Bayer Zsolt újságírónak, az Echo Tv és a Magyar Hírlap munkatársának adta át az elnökség és a Tőkéczki László, Makovecz Imre, Tiffán Ede, Borókai Gábor és Csontos János alkotta kuratórium.

Az alapítók meggyőződése, hogy Pethő Sándor eszméinek, hitvallásának és a Magyar Nemzetnél Szabó Zoltán vezetésével elindított „Szellemi Honvédelem" céljának újbóli életre hívásával sikerül rávilágítani, mit jelent ma „két pogány közt egy hazáért" magyarnak maradni a szó legnemesebb értelmében, küzdeni a globalizáció és az állandó kettős mérce pergőtüzében azért, hogy „Magyarország magyar ország maradjon".

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.