valasz.hu/itthon/havas-gyurcsanyeknak-kilatastalansag-sivarsag-ezek-vagytok-ti-74107

http://valasz.hu/itthon/havas-gyurcsanyeknak-kilatastalansag-sivarsag-ezek-vagytok-ti-74107

Beindult a szavazás: Igent mondtak a Soros-tervre!

/ 2017.11.27., hétfő 08:00 /
Beindult a szavazás: Igent mondtak a Soros-tervre!

Azt gondolná az ember, hogy az ATV-n futó Heti Napló Sváby Andrással című riportműsor szavazása mérsékelten fontos dolog. Tévés szavazás, van ilyen máshol, máskor is, az ATV nézettsége nem kiugró, ráadásul, mint minden rétegtévé, csak bizonyos közönséget tud megszólítani, szóval a nagy egész szempontjából aligha érdekes, hogy az adott kérdésben az Igenek vagy a Nemek győzedelmeskednek.

Csak hát vannak itten egyéb dimenziók is. Például, mondjuk, hogy ki a televízió tulajdonosa.

Na, de. Az egész úgy indult, hogy az e heti Heti Napló közönségszavazati kérdése ez lett:

Ön szerint létezik a Soros-terv?

Jó kérdés. Rövid, egyszerű, mégis benne van minden, amit az elmúlt jó pár kőkemény közös hónapunkról tudni érdemes pro és kontra egyaránt. A szavazás november 23-án indult a Facebookon. Két nappal később pedig úgy állt, hogy a súlyos többség szerint nem létezett a Soros-terv. Ezt egy november 25-én, délután született hozzászólásból tudjuk, miszerint:

A szavazás jelenlegi állása: 92% nem és 8% igen! Nem kimondottan hisznek az emberek a kormány propagandájának! Miért is hinnének, annyit hazudtak már!”

Erősen optimista helyzetértékelés, szerintem annyi történt csupán, hogy még távoli volt a műsor kezdése (vasárnap este), és kevesen szavaztak, s ők is leginkább ellenzéki tévénézők lehettek.

De aztán felpörögtek az események.

Vasárnap kora délután egy ismeretlen keresett meg a Hit Gyülekezetének világából, s küldte át az üzenetet, amit kapott. A lényege az volt, hogy "nagyon fontos a ma esti szavazás, szavazzatok igennel!" Annyit írt hozzá, hogy figyeljem a voksolást, érdekes lesz a végeredmény, tapasztalatból mondja.

Ránéztem az állásra, 61% volt azok aránya, akik szerint nem létezik a Soros-terv, míg az Igen-re 39% voksolt. Pár perc múlva viszont máris alakult a helyzet, így ni:

 

Úgyhogy elkezdtem figyelgetni. És tényleg. A műsor előtt egy órával még mindig azok voltak többen, akik szerint nem létezik a terv, de ekkor már elég szoros volt az eredmény. A végén viszont jött a szenzációs hajrá. A végeredmény pedig:

Szóval megnyugodhat mindenki, a Hit Gyülekezetének tévéjében a nézők többsége szerint létezik a Soros-terv. Csúnyán is nézett volna ki két nappal Semjén Zsolt megtisztelő látogatását követően más eredmény.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.