valasz.hu/itthon/aki-nem-tesz-semmit-annak-kuss-kukorelly-endre-a-heti-valasznak-126197

http://valasz.hu/itthon/aki-nem-tesz-semmit-annak-kuss-kukorelly-endre-a-heti-valasznak-126197

Beszóltak a Fideszből Sebestyén Balázséknak

/ 2016.12.05., hétfő 18:00 /

„Sötét középkor”: Balázsék úgy szerződnek a Vajna-rádióhoz, hogy közben a Vajna-hírműsort ekézik – írta múlt héten Borbás Barna kollégám. Másnap Deutsch Tamást is elérte a megvilágosodás, s a Fidesz EP-képviselője a következővel kommentálta a Facebookon, hogy Reggeli Show néven folytatódik a Sebestyén Balázs-féle Morning Show Andy Vajna rádiójában:

Láthatóan van az a pénz, amiért komfortos "a sötét középkorban"

Ami arról szólna, hogy Sebestyén Balázs korábban úgy nyilatkozott a 168 Órának:

„Az ország a sötét középkorba zuhan vissza, hiszen ahelyett hogy egyre több orgánum működne, szűkül a piac.”

Meg még úgy is:

„Egyáltalán nem tetszik, amit a Tényekben látok.”

„Látszik, hogy sok fajta ember szól bele abba, hogy milyenek legyenek a hírek a TV2-n.”

„Számomra az RTL Klub az első számú kereskedelmi csatorna.”

Egyébként mindenki oda szerződik, ahova csak akar, és ott szól, publikál a közönséghez, ahol csak teheti. De azért Deutsch Tamás gúnyos Facebook-kacaja nagyon pontosan kijelöli Sebestyén Balázsék helyiértékét a kormánymédiában.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Pancserlehallgatók

Ha a HVG-nek igaza van, a világ legbénább lehallgatói keltenek botrányt Magyarországon.

Őrfi József bátorsága és lelki ereje mindent vitt az idei gálán

Mesébe illő Őrfi József piliscsabai házának története. Nem tündérmesébe, hanem olyan magyar népmesébe, amelyben a hősnek számos próbát kell kiállnia. Az építész-családfő bátorsága és lelki ereje a Média Építészeti Díja idei gáláján mindent vitt. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Famaffia Romániában – Adjátok vissza az erdeinket!

Egy friss botrány és egy dokumentumfilm is felhívja a figyelmet az Európa utolsó érintetlen vadonjainak otthont adó Romániában dúló illegális fakitermelésre. Nemcsak a korrupt politika vagy a profitéhes multi a hibás: székely falusi közösségeket is megvadított a fából szerezhető könnyű pénz. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.

Rockenbauer 30 – Pali mögött volt értelme gyalogolni

Pali után nem lehet ilyen filmet csinálni – vélik a Másfélmillió lépés Magyarországon alkotói. Rockenbauer Pál halálának 30. évfordulóján azt kutatjuk a friss Heti Válaszban, mi a titka a sorozat népszerűségének, és miért nem született azóta sem hasonló.

Nyolcvanezres pezsgőt locsolt az egyik Mugabe-fiú

Voltak nála véreskezűbb afrikai vezetők is, de kártékonyabbak kevesen. Robert Mugabe nemcsak a gazdag Zimbabwét juttatta koldusbotra, de igyekezett egész Afrikát a Nyugat ellen hangolni. A csütörtöki Heti Válaszból kiderül, hogy bukása ennek ellenére miért is nem Nyugat diadala.

Morvai Krisztina: „Ez nem hűségeskü a Fidesz mellett”

Nem tudja, a Jobbikra szavaz-e jövőre a Jobbik európai parlamenti képviselője. Morvai Krisztina azt mondja: három éve nincs kapcsolatban Vona Gáborral, de nem a személyes sértettség, hanem az irányváltás bizonytalanította el. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

Kovács Ákos: Leszállni az egovonatról

A Nyugat nagyon mást ért kultúrán, mint mi, ebben a tekintetben igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat – mondja Kovács Ákos énekes, dalszerző, akit nemrég bemutatott Arany János-estjéről és a jövő évi jubileumi koncertjéről is kérdeztünk. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.