heti-valasz.hu/itthon/nyary-krisztian-elmondja-milyen-bort-ajanl-a-digitalis-heti-valasz-olvasasa-melle-128920

http://heti-valasz.hu/itthon/nyary-krisztian-elmondja-milyen-bort-ajanl-a-digitalis-heti-valasz-olvasasa-melle-128920

Beszóltak a Fideszből Sebestyén Balázséknak

/ 2016.12.05., hétfő 18:00 /

„Sötét középkor”: Balázsék úgy szerződnek a Vajna-rádióhoz, hogy közben a Vajna-hírműsort ekézik – írta múlt héten Borbás Barna kollégám. Másnap Deutsch Tamást is elérte a megvilágosodás, s a Fidesz EP-képviselője a következővel kommentálta a Facebookon, hogy Reggeli Show néven folytatódik a Sebestyén Balázs-féle Morning Show Andy Vajna rádiójában:

Láthatóan van az a pénz, amiért komfortos "a sötét középkorban"

Ami arról szólna, hogy Sebestyén Balázs korábban úgy nyilatkozott a 168 Órának:

„Az ország a sötét középkorba zuhan vissza, hiszen ahelyett hogy egyre több orgánum működne, szűkül a piac.”

Meg még úgy is:

„Egyáltalán nem tetszik, amit a Tényekben látok.”

„Látszik, hogy sok fajta ember szól bele abba, hogy milyenek legyenek a hírek a TV2-n.”

„Számomra az RTL Klub az első számú kereskedelmi csatorna.”

Egyébként mindenki oda szerződik, ahova csak akar, és ott szól, publikál a közönséghez, ahol csak teheti. De azért Deutsch Tamás gúnyos Facebook-kacaja nagyon pontosan kijelöli Sebestyén Balázsék helyiértékét a kormánymédiában.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Elkészült a Süsü, a sárkány folytatásával Csukás István

Ha nem töltődik fel az ember, elkopik – mondja Csukás István a legfrissebb, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszban. Az író augusztusban fellép a szóládi Ízek, Versek, Madárfütty Fesztiválon; a rendezvény célja, hogy visszacsempéssze a kultúrát és a hagyományokat a köztudatba.

Egy Fidesz-szavazó bírálhatja-e a kormányt? Itt a válasz!

A címbe foglalt kérdésről szólt a keresztény, konzervatív értelmiségieket tömörítő szervezetek Újra néven nevezzük című, áprilisban kiadott vitairata. Balog Zoltán volt miniszter és Bogárdi Szabó István református püspök minapi disputája szerint igen, de. Részletek a csütörtöki, immár csak a Digitalstandon elérhető Heti Válaszban.

Apró szobrok Budapest utcáin: bemutatjuk az alkotót

A budapestiek legújabb kedves közösségi játéka a gerillaszobor-vadászat: nyitott szemmel kell járni a várost ahhoz, hogy az ember megtalálja a várra forduló irányzékú apró tankot, az öngyilkos mókust vagy éppen a Főkukacot. Kolodko Mihály – Mihajlo Kolodko – kárpátaljai szobrászművész alkotásai amilyen kicsik, olyan beszédesek. Részletek a digitális Heti Válaszban!

Tabudöntő vélemény: „Csak showműsor az észak-koreai leszerelés”

Észak-Koreában nem bízik, Kínában még kevésbé, ennek megfelelően a Donald Trump–Kim Dzsongun megállapodástól sem vár mélyreható változásokat. Szahasi Rjo Japán professzor Ázsia jövőjéről és Japánról mint lehetséges bevándorlóországról is beszélt a csütörtökön digitálisan megjelenő Heti Válasznak.

Íme az internet egyik legsötétebb bugyra

Az internet egyik legsötétebb bugyra a „kényszerű cölibátusban” élő fiatal férfiak radikalizálódott kemény magja. Az alt-right nyelvezetét használó „incel”-fórumok immár tömeggyilkosokat termelnek ki, és a férfiak rendszerszintű kudarca miatt egyre nagyobb az utánpótlásuk.

A konzervativizmus értékrend, nem párthűség

A konzervatív értelmiség most azt kapja jutalmul, amit a baloldali büntetésül kapott – mondja Nyáry Krisztián. A Líra Könyv Zrt. kreatív igazgatói posztját is betöltő sikerszerző úgy látja: épp kihúzzák a szellemi talajt a konzervatívok lába alól.