valasz.hu/itthon/boross-peter-ott-leszek-goncz-arpad-temetesen-115683

http://valasz.hu/itthon/boross-peter-ott-leszek-goncz-arpad-temetesen-115683

Beszóltak a Fideszből Sebestyén Balázséknak

/ 2016.12.05., hétfő 18:00 /

„Sötét középkor”: Balázsék úgy szerződnek a Vajna-rádióhoz, hogy közben a Vajna-hírműsort ekézik – írta múlt héten Borbás Barna kollégám. Másnap Deutsch Tamást is elérte a megvilágosodás, s a Fidesz EP-képviselője a következővel kommentálta a Facebookon, hogy Reggeli Show néven folytatódik a Sebestyén Balázs-féle Morning Show Andy Vajna rádiójában:

Láthatóan van az a pénz, amiért komfortos "a sötét középkorban"

Ami arról szólna, hogy Sebestyén Balázs korábban úgy nyilatkozott a 168 Órának:

„Az ország a sötét középkorba zuhan vissza, hiszen ahelyett hogy egyre több orgánum működne, szűkül a piac.”

Meg még úgy is:

„Egyáltalán nem tetszik, amit a Tényekben látok.”

„Látszik, hogy sok fajta ember szól bele abba, hogy milyenek legyenek a hírek a TV2-n.”

„Számomra az RTL Klub az első számú kereskedelmi csatorna.”

Egyébként mindenki oda szerződik, ahova csak akar, és ott szól, publikál a közönséghez, ahol csak teheti. De azért Deutsch Tamás gúnyos Facebook-kacaja nagyon pontosan kijelöli Sebestyén Balázsék helyiértékét a kormánymédiában.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Ez most már Lázár–Tiborcz-ügy

Minél több részlet derül ki, annál érthetőbb, miért próbálta eldugni a kormány az Elios csalásgyanús közvilágítás-korszerűsítési beruházásairól szóló OLAF-jelentést.

A Fidesz és a totális képviselet kockázata

„A hatalom, a pénz, a döntések mindig hordozzák a megosztás veszélyét. Előbb-utóbb lesznek, akikhez a hatalmon lévőknek muszáj mást szólni, valamivel indokolni, hogy miért nincs más értelmes választás, mint ők.”

Salgótarján nem Szeged – billegő körzetek Nógrádban

Makacs szegénység, elöregedés, lassú fogyatkozás: az ország legvidékiesebb megyéjében lenne ok a protestszavazásra. A megyeszékhelyen erős a baloldal, de a háromosztatú politikai térben a kormánypártnak a legjobbak az esélyei. A Heti Válasz választási sorozata ezúttal a két nógrádi választókerületet mutatja be. Részletek a friss lapszámban.

Egyetlen közautó 7–11 magántulajdonban lévőt helyettesíthetne?

Már 500 közautó áll a fővárosban közlekedők rendelkezésére, két-három év múlva pedig ezernél is több lesz. Külföldi tapasztalatok szerint tízszer ennyi saját járgányt helyettesíthetnek, de kérdés, hogy ez idehaza is reális-e. Részletes háttér a friss Heti Válaszban.