Betelt a pohár!

Lovas István szívesen hazajönne

/ 2013.11.06., szerda 12:03 /

A Magyarországra akkreditált külföldi tudósítóknak címzett durva levelet Lovas István. A Magyar Nemzet brüsszeli munkatársa szerint ő is küldhetne haza kétnaponta cikkeket a belga antiszemitizmusról. (Részletek a 45. heti lapszámban!)

- A brüsszeli levegő trágárrá tesz?

- Nem vettem észre.

- Deutsch Tamás onnan kezdett szabadszájú tweetekbe, ön onnan írta a magyarországi tudósítóknak szóló, "Figyeljetek, seggfejek!" kezdetű levelét...

- Nagyon sántít a párhuzam. Életemben nem írtam trágár cikket vagy nyílt levelet. Ezt, amelyet most a Magyarországra akkreditált tudósítóknak címeztem, nem a nyilvánosságnak szántam, csak nekik. Több mint két évtized után most telt be nálam a pohár.

- Le mernénk fogadni, hogy nem csak átvitt értelemben. Milyen pohár volt az? Pálinkás?

- Talált. Egy jó palack bort és két kupica pálinkát is ittam aznap a vacsorához, aztán úgy három perc alatt megírtam a levelet. Rögtön el is küldtem a tudósítók egyesületének.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.