Bizonyíték: nemcsak Mészáros Lőrinc járt nagyon jól...

/ 2016.02.04., csütörtök 11:57 /
Bizonyíték: nemcsak Mészáros Lőrinc járt nagyon jól...

...hanem nagyvállalkozói énnel rendelkező licitálók sokasága is, akik új szerzeményeik segítségével lényegében adómentes jövedelemforráshoz jutottak a tavaly év végi földárveréseken. A nagy földoptimalizálási trükk leleplezése a friss Heti Válaszban!

A földügyi híreket az utóbbi időben toronymagasan Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester uralta. Ennek oka nem kizárólag a miniszterelnökhöz fűződő szoros viszonya; a Mészáros család tartja ugyanis az abszolút országos csúcsot, náluk többet (közel kétmilliárd forintot) senki sem költött az árveréseken.

Ám akad itt más látnivaló is. A csütörtöki Heti Válasz bemutatja a földvásárlók új körét, akik ügyes manőver segítségével a cégeikkel fizettetik ki friss szántóikat, egyúttal páratlan lehetőség nyílik előttük arra, hogy adómentesen vegyenek ki pénzt a vállalkozásaikból.

 

 

Hogyan lehetséges ez? Miért licitált önmagára a Fidesz egyik alapító tagja a győri árveréseken? Miként nem teljesültek a kormány által meghirdetett egyenlő feltételek a liciteken? Válaszok és teljes háttér a Heti Válasz február 4-i számában. A lap elektronikusan a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.