Böjte Csaba: Nagyon „leült” a mi népünk sok szempontból

Adománygyűjtő váltófutás indult a dévai gyerekekért

/ 2015.06.23., kedd 13:34 /
Böjte Csaba: Nagyon „leült” a mi népünk sok szempontból

 „Ha nem találod az utad, akkor keresd” - ezzel a mottóval indult ma reggel adománygyűjtő váltófutás Déváról Budapestre Böjte Csaba „gyermekeiért”. A bolyhoz a dévai Szent Ferenc Alapítvány 16 neveltje is csatlakozott. A futók június 27-én 21 órára, a Mozgás Éjszakája nyitóeseményére érkeznek a budapesti Városligetbe.

A váltófutás fővédnöke Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, aki június 25-án frissítőt kínál azoknak a futóknak, akik az 500 km-es táv Turnu és Battonya közötti szakaszán a román-magyar határt átlépve magyar földre lépnek.

A váltófutás célja Csaba testvér szerint az adománynyűjtés mellett „elsősorban az, hogy meggyőzzük magunkat: jó dolog mozogni, jó dolog lendületbe lenni. Nagyon „leült” a mi népünk sok szempontból, fizikailag is, lelkileg is - ideje, hogy lendületbe jöjjünk.” A futókat a dévai gyerekek „Kitartás” - himnuszukkal buzdítják, ami meghallgatható Csaba Testvér facebook-oldalán.

Az adománygyűjtéshez telefonhívással, illetve egyéb módokon is lehet csatlakozni, részletek itt.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.