Bokros lehet az MDF miniszterelök-jelöltje

/ 2009.11.26., csütörtök 09:31 /

Bokros Lajost javasolja a párt miniszterelnök-jelöltjének az MDF elnöksége - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön az ellenzéki párt közleményben.

Az MDF országos elnöksége legutóbbi ülésén egyhangú szavazással döntött így, a kormányfőjelölttel kapcsolatos végső döntést a párt országos választmánya legközelebbi tanácskozásán hozza meg.

A közlemény szerint "a populista, jövőt felélő társadalom- és gazdaságpolitika mára tönkretette az országot", ezt a helyzetet egyfelől "a szocialisták felelőtlen kormányzása, másfelől a Fidesz tartalmatlan és szélsőségesen érzelmi politizálása" idézte elő. Ezen két párt terméketlen szembenállása nyomán egyre erősödik a szélsőjobboldal - értékeli az MDF vezetése.

Rögzítik: Magyarországon a demokrácia, a szabadság és a társadalmi szolidaritásra épülő piacgazdaság megerősítésére józan, párbeszédre épülő közéletre van szükség, illetve ezeket az értékeket megerősítő programra, amely egyszerre mutat kiutat a válságból és biztosítja a tartós gazdasági növekedést.

Bokros Lajos személyében a Magyar Demokrata Fórum ilyen alternatívát kínál az országnak - zárul a közlemény

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.