Chikán Attila könnye halálos méreg – fél év után megszólal Schiffer András

/ 2018.04.22., vasárnap 07:00 /
Chikán Attila könnye halálos méreg – fél év után megszólal Schiffer András

Vádolom a „demokratikus ellenzéket”, amely hitelességdeficitjét összefogásgiccsel próbálja takargatni – mondja Schiffer András. A politikából kivonult LMP-alapító fél év csönd után szólal meg. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.

A legjobb visszalépős forgatókönyv esetén is 116 mandátuma lenne most a Fidesznek – hárítja el saját felelősségét Schiffer András a Fidesz-kétharmaddal kapcsolatban a Heti Válasznak. Sőt, azt mondja: „vádolom a „demokratikus ellenzéket”, amiért hitelességdeficitjét összefogásgiccsel próbálja – 2014 után már másodszor – eltakarni, miközben az új ellenzéki pártokat próbálja kinyírni.

S noha úgy tűnhet, hogy Schiffer jobban örül a kétharmadnak, mint ha a vádolt ellenzék került volna többségbe, ezt az LMP-alapító cáfolja. „Ha Orbánban lenne bölcsesség, meg tudna állni egy ponton. Nem tud. Hajtja a harci adrenalin.” Ahogy feltétlen híveit is, akik „Soros-zsoldosokat” listáznak, hogy aztán az azon szereplő egykori Orbán-miniszter, Chikán Attila a könnyeivel küszködjön a tévéstúdióban. „Paradox módon épp az idős konzervatív professzor könnyei adják a reményt. Azok a könnyek méregcseppek: hosszútávon halálosak a NER-re.”

A nagyinterjút az április 19-i Heti Válaszban olvashatják. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.