new.valasz.hu/itthon/mennyire-uthetik-meg-a-fideszt-a-semjen-es-kosa-ugyek-127829

http://new.valasz.hu/itthon/mennyire-uthetik-meg-a-fideszt-a-semjen-es-kosa-ugyek-127829

Csaba László a CEU-ügyről: „Amikor bombáznak, néha civilek is meghalnak”

/ 2017.04.09., vasárnap 17:00 /
Csaba László a CEU-ügyről: „Amikor bombáznak, néha civilek is meghalnak”

Bár a genderszak nem a szíve csücske, egy elitegyetem ellehetetlenítése azt üzeni, hogy nem szabad a közepesnél többet teljesíteni, mert fejbe ütnek – mondja Csaba László, a Közép-európai Egyetem tanára, az Orbán-kormány volt tanácsadója. Nagyinterjúnk a friss Heti Válaszban.

A közgazdász hangsúlyozza: az egyetem szabályosan működik, nem ad ki kamudiplomát. A kormány valódi szándékával kapcsolatban úgy fogalmaz: „a CEU a járulékos veszteség. Amikor bombáznak, akkor néha civilek is meghalnak. Most ebbe kerültünk bele, mert ilyen-olyan okokból Soros György lett a fő gonosz, és az általa finanszírozott migránsbarát, liberális intézmények a magyar demokrácia legfőbb veszélyeztetői”.

Az akadémikus szerint meggondolatlan kezdeményezésről van szó. „Nem ez az egyetlen ügy, amikor valakik meghoznak egy döntést, amit egy szűk szempontból jónak vélnek, de nem egyeztetnek senkivel. Aztán utólag derül ki, hogy nem abba a kapuba kellett volna lőni.”

 

 

 

 

A teljes nagyinterjú az április 6-i Heti Válaszban olvasható. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.