Csúnyán elbántak Vida Ildikóval

/ 2014.11.10., hétfő 14:31 /

Vida Ildikó megtette, amit már rég meg kellett volna tennie: a NAV elnöke végül csak besétált az Amerikai Egyesült Államok követségére, hogy kikérje a beutazási tilalmát elrendelő iratokat, pontosabban a korrupciós ügyekben való érintettségének bizonyítékait.

Persze elég hamar kiderült, hogy tökéletesen felesleges volt a kirándulásra időt fecsérelnie, mivel nem kapott, nem látott, nem tudott meg semmit. A Hír Tv kamerája elkísérte az adóhatóság elnökét a kis hétfői kalandra, így legalább most már annyit tudunk, hogy az amerikai jogfelfogás szerint - legalább is, amit ebből előadtak a NAV elnökének - Vida Ildikónak kellene bizonyítania, hogy nem érintett semmilyen korrupciós ügyben, és akkor állnának vele szóba vízumügyileg.

Megmondom őszintén, tetszik a feje tetejére fordított eljárási rend, rengeteg lehetőséget látok benne. Például kijelentem, hogy valamennyi magyar állampolgár tartozik nekem 1000 forinttal, és a fordított bizonyítás szellemében követelem, hogy aki nem tudja ennek ellenkezőjét igazolni, azonnal utalja át az összeget a számlámra.  

Egyébként a leggonoszabb az amerikaiak játszmájában, hogy ezzel a létező korrupciós ügyeket is sikerült elmaszatolniuk a Nagy Korrupció Elleni Harcban. 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.