Döbbenetes vallomás: rejtélyes dolgok történtek Kolontáron

/ 2010.10.12., kedd 05:12 /
Döbbenetes vallomás: rejtélyes dolgok történtek Kolontáron

Furcsa munkálatokról számolt be a megszólaló.

A Magyar Televízió Híradójának tudósítója élőben jelentkezett Kolontárról. Elmondta, hogy sikerült beszélnie egy középkorú férfival, aki idén nyáron a zagytározó gátján dolgozott. Az volt a feladata, hogy megemeljék a csöveket, amelyeken az iszap beáramlik a tározóba.

Mint elárulta: csőszerelőként azért kapták a munkát, mert a Mal Zrt. egy méterrel magasította a gát falát, ugyanis a zagytározó csurig tele volt.

Úgy fogalmazott: folyamatosan látták, hogy nagyon tele van a tározó, amelyben az anyag hatalmas hullámokat vert, átcsapott a falon is a vörösiszap, időnként alig tudtak elmenekülni előle.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.