„Don’t worry, Pál Feri!” – így búcsúztatták utolsó előadásán a népszerű papot

/ 2018.05.31., csütörtök 13:52 /

Ahogy korábban bejelentette, Pál Ferenc évek óta kedd esténként tartott előadássorozata – legalábbis ebben a formában – véget ért a Villányi úton, a Szent István Egyetem budai kampuszán. A katolikus lelkipásztor ugyanis azt érezte, nemigen tud már újat mondani közönségének – melynek tagjai baráti társaságként, sőt közösségként ápolják vele a kapcsolatot.

A népszerű pap közel hatszáz előadással a háta mögött hagyja abba, melyekről közel kilencévnyi videóanyag készült – derül ki a Magyar Kurír tudósításából. Most ezek rendszerezése veszi kezdetét, ősszel pedig Pál Ferenc 13, immár tematikus előadással készül összegezni a mentálhigiénével, lelki élettel kapcsolatos gondolatait.

Az alábbi felvételen az utolsó előadás végig megtekinthető, 1:22:30-nál pedig Bobby McFerrin világslágerének pálferiesített változata látható/hallható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.