valasz.hu/itthon/ordito-hiba-az-uj-soros-gyorgy-os-kampanyplakaton-127261

http://valasz.hu/itthon/ordito-hiba-az-uj-soros-gyorgy-os-kampanyplakaton-127261

Drámai levél Orbán Viktornak: cserbenhagyókra kellene szavazni?

/ 2018.02.14., szerda 15:03 /

„Valószínűsíthető, hogy az a választópolgár, aki szíve, indíttatása és keresztényi meggyőződése okán eddig a jobboldali szavazók táborába tartozott, most sem fog a baloldalra szavazni. De miután cserbenhagyásos cselekmény áldozata lett, nem fog ujjongva a cserbenhagyókra szavazni, hanem otthon marad!” – írja a Kossuth Klub korábbi vezetője.

Szűk két éve már jelentkezett egy Orbán Viktornak címzett nyílt levéllel Csanády Lili, a Kossuth Klub volt vezetője, melyben a devizaadósok drámai helyzetét ecsetelte. Akkor egyebek mellett azt írta: „Ön nem győzi minden nyilvános megszólalásában hangsúlyozni, hogy megoldották a devizaadósok problémáját. Szeretném, ha egyszer őszintén válaszolna, és elmondaná, hogy ez a saját meggyőződése, vagy a tanácsadói noszogatják az állandó ismétlésre, hátha valaki az idők múlásával elhiszi.”

Csanády Lili nem ellenzéki ármánykodóként szólt; olyannyira nem, hogy később a vállaltan kormánypárti Polgár Portál szerzőjeként hallatott magáról.

Most pedig ismét egy terjedelmes Facebook-bejegyzéssel jelentkezett, melynek címe: Miért, mitől és kitől akar engem mindenki megmenteni? Második levél Orbán Viktornak, Magyarország Miniszterelnökének!

Néhány részlet az írásból:

Az egykori-mai baloldal, aki nem kormányzott, nem épített, nem gondozta a fővárost, nem reformálta meg az oktatást, kiprivatizálta az utolsó szikét is az egészségügyből, most naponta harsogja, hogy ej, te, Orbán-kormány, micsoda gyalázat, hogy nem tudtad az elmúlt 8 évben, Aladdin lámpáját megdörzsölve a Dzsinn közreműködésével eltüntetni a rossz vagy semmilyen döntéseinket, és mindazt helyreállítani, amit szorgos kommunista kezek leromboltak, vagy elrontottak az elmúlt 60-70 évben.”

„Az állítólagos jobboldal – amely számomra megnyilvánulásaiban mára a valódi dialektika megtestesülése – amióta létezik és problémák merülnek fel a kormányzásával, a döntéseivel kapcsolatban, hátrafelé mutogat, mint egy elromlott szemafor. Teljesen egyértelmű, hogy szerintük mindaz, ami rossz, a múlt hozadéka, kifogás van bőven, leginkább a nyolc év nem volt elég új világot építeni, de mindaz, ami jó, az az ő kizárólagos eredményük.”

„Tényleg nagyon nagy veszély nemcsak Magyarországra, hanem Európára is a migránsválság és Brüsszel bürokratáinak mindent rációt és jogot tipró magatartása, de mit gondoljon az a becsapott, kifosztott devizaadós, aki az összes társával egyetemben a hazai bíróságokon még nem nyert pert a csaló bankkal szemben?! Miért aggódjon az Európai Bíróság igazságtalan ítéletei miatt, mikor a nyilvánvaló honi justizmord áldozata többszázezer magyar család?! Már nem tud aggódni a devizaadós-szavazó a brüsszeli bürokraták, Soros bácsi és liberális szövetségeseinek eddigi és következő »csínytevései« miatt sem, hisz többször is kiszámolta, hogy csak az egyre szaporodó pártok választásaira pazarolt reklám- és kampánypénzeiből rég könnyedén meg lehetett volna oldani az adósságcsapdát!”

Valószínűsíthető, hogy az a választópolgár, aki szíve, indíttatása és keresztényi meggyőződése okán eddig a jobboldali szavazók táborába tartozott, most sem fog a baloldalra szavazni. De miután cserbenhagyásos cselekmény áldozata lett, nem fog ujjongva a cserbenhagyókra szavazni, hanem otthon marad!”

„Miniszterelnök Úr! Miért is tartunk itt? Megérte? Van még akarat és idő korrigálni? Nem kellene még időben a reset gombot megnyomni? Talán még érdemes! Ez ki fog derülni április 8-án.”

Csanády Lili teljes levele tehát itt olvasható.

Rosta

Sümegi Noémi

Találkozunk 2016-ban!

Milo országa

Egészen elképesztő jelenség, hogy mifelénk a hangadók jelentős hányada éppen az ellenkezőjét hirdeti annak, ahogyan él. Kormánypártiak és ellenzékiek egyaránt.

Július elsejéig oda kell érnie Balatonfüredre!

Tüdőbeteg, alkoholista alkotók és orvosuk közötti kötelékek formálták Levendel László képzőművészeti gyűjteményét. A tüdőgyógyász által irányított Korányi Intézet egyszerre volt menedék és lehetőség a traumákat túlélt művészeknek. A kollekcióból július 1-jéig Balatonfüreden látható tárlat azonban jóval több puszta képzőművészeti bemutatónál. Részletek a friss Heti Válaszban.

A mobilitás jövője, a jövő mobilitása

A június 7-én megrendezésre kerülő Infoparlament idén a mobilitás egyre bővülő témakörét járja körbe, hiszen mozgásban a világ, a mobilitás pedig a korábbiaknál jóval több értelmezéssel bír.

„Hillary is utálta, ahogy róla tudósítottunk”

A nagymarosi vízlépcső elleni tiltakozás emblematikus alakjának fia a The New York Times újságírója. Interjú Adam Liptakkal a szólásszabadság kihívásairól, a liberális sajtó elfogultságairól és a politikai korrektség fonákságairól – a friss Heti Válaszban.

Fordulat: összeköltözött Vuk, Süsü, Ursula és Frakk

Újra forog az óriáshordó és a műemlék körhinta a nyolc hektárral bővült pesti állatkertben, ahol a pünkösdi hétvégén a legkisebbek birtokba vehették a Holnemvolt Várat. Jön a sünispotály, ősszel nyit a Cápasuli, épül a Pannon Park. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Tényleg a homokhiány miatt drágulnak a magyar építkezések?

Mind gyakoribb a nyersanyaghiány a magyar építőiparban, de ez semmi Ázsiához képest. A gigaépítkezésekhez rengeteg homok kell, de hiába van belőle sok a sivatagban, az nem alkalmas rá. Homokmaffiák és lehetséges megoldások a csütörtöki Heti Válaszban.

Rangon alul házasodnak: így foglalta el a palotákat a középosztály

A 21. századra megmaradt európai monarchiák hercegei és hercegnői már szinte mind közemberekkel házasodnak. Henry herceg és Meghan Markle esküvőjét beárnyékolták a menyasszony családjának botrányai, de az új modell Spanyolországtól Dániáig alapvetően jól működik. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

80 éves a XIII. kerület

A XIII. kerület június 1-jén ünnepli önálló közigazgatási egységgé válásának 80. évfordulóját. A díjmentesen látogatható ünnepi eseménysorozat a gyermeknapi hétvégén, május 25-27-én elkezdődik, a programok helyszíne a Béke tér lesz.