valasz.hu/itthon/deutsch-a-digitalis-oktatast-hianyolja-a-tanarok-koveteleseibol-117792

http://valasz.hu/itthon/deutsch-a-digitalis-oktatast-hianyolja-a-tanarok-koveteleseibol-117792

Egy éven belül a második Origo-főszerkesztő távozik (frissítés: Pálmai L. Ákos az új vezető)

/ 2014.06.03., kedd 07:57 /

Felmondtak hétfőn az Origo főszerkesztőjének, Sáling Gergőnek. Egy éven belül ez már a második vezetőcsere a lapnál: Gazda Albert - aki két évig irányította a szerkesztőséget - tavaly szeptember végén távozott. (Jelenleg a Cink szerkesztője.)

Az Index szerint Sáling ma reggel jelenti be a szerkesztőség tagjainak a hírt.

Sáling Gergő 2002 óta dolgozik az Origónál. Vezette a Hírek rovatot, 2011-től a híroldal főszerkesztő-helyettese is volt.

Az Origo kiadója a Magyar Telekom, egészen pontosan annak egyik vállalata, az Origo Zrt.

Frissítés 9:00-kor: Az origo.hu-n megjelent közlemény szerint Magyarország piacvezető online portáljának szerkesztőségi irányítását pedig Pálmai L. Ákos veszi át.

A gyors csere indoklása amúgy nem semmi: Az Origo Zrt. a változó médiafogyasztási szokásokhoz alkalmazkodva nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az integrált tartalom előállítás stratégiájának megvalósítására, ezért átszervezi az eddigi tartalomirányítási szervezetét.

(Helyesírás változatlanul, kiemelések tőlem.)

A Cinken Gazda Albert korábbi Origo-főszerk. is reagált a történtekre: itt olvasható. (Egyelőre sok bennfenntes információt nem hoz, de néhány értesülést megerősít.)

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.