valasz.hu/itthon/szir-kalandor-kezebe-kerult-most-ujra-veszelyben-van-a-magyar-legenda-117594

http://valasz.hu/itthon/szir-kalandor-kezebe-kerult-most-ujra-veszelyben-van-a-magyar-legenda-117594

Egy hír, amit pont én nem írhatok meg

/ 2014.06.04., szerda 16:44 /

Több vezető is távozik a közmédiából - ám mivel néhány hónapja még a közmédia csapatát erősítettem, így most nem tudom, mit is kezdjek a hírrel. Úgyhogy megírom: távozik az MTVA sajtófőnöke. Lencsó Rita az Index kérdésére megerősítette a hírt, s azt közölte, hogy felmondott, és megy vissza az Operettszínházba sajtófőnöknek.

De nem csak Lencsó megy: távozik Horváth Vanda Petőfi csatornakoordinátor - gyermek és ifjúsági főszerkesztő, Kércsi Ilona létesítményüzemeltetési igazgató és Kiss Zoltán jogi és igazgatási igazgató is.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.