Egykori Fidesz-szimpatizáns az összellenzéki jelölt Hódmezővásárhelyen

/ 2018.01.05., péntek 12:05 /

Lázár János városában összejön a szociktól az LMP-n át egészen a Jobbikig érő ellenzéki összefogás: egyik párt sem indít jelöltet február végén Hódmezővásárhelyen, hogy Márki-Zay Péternek legyen némi esélye. Az időközi polgármester-választáson függetlenként induló, végzettségeit tekintve igazi reneszánsz polihisztor Márki-Zay (villamosmérnök, közgazdász, üzemgazdász és történelemtanár) így sem ihat előre a mandátumra: a megyei jogú városban hatvan százalék fölött szokott szerepelni a Fidesz. 

Márki-Zay már meg is kapta a kormánybulvár Riposttól, hogy „árpádsávos–szocialista jelölt”, amire a Facebookon közölte: „egyetlen párt tüntetésére mentem el és egyetlen párt mellett kampányoltam életemben, ez a Fidesz volt, 2002-ben”.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.