Egykori Fidesz-szimpatizáns az összellenzéki jelölt Hódmezővásárhelyen

/ 2018.01.05., péntek 12:05 /

Lázár János városában összejön a szociktól az LMP-n át egészen a Jobbikig érő ellenzéki összefogás: egyik párt sem indít jelöltet február végén Hódmezővásárhelyen, hogy Márki-Zay Péternek legyen némi esélye. Az időközi polgármester-választáson függetlenként induló, végzettségeit tekintve igazi reneszánsz polihisztor Márki-Zay (villamosmérnök, közgazdász, üzemgazdász és történelemtanár) így sem ihat előre a mandátumra: a megyei jogú városban hatvan százalék fölött szokott szerepelni a Fidesz. 

Márki-Zay már meg is kapta a kormánybulvár Riposttól, hogy „árpádsávos–szocialista jelölt”, amire a Facebookon közölte: „egyetlen párt tüntetésére mentem el és egyetlen párt mellett kampányoltam életemben, ez a Fidesz volt, 2002-ben”.

Rosta

Borbás Barna

Találkozunk 2016-ban!

„Siralmas” – itt a Fidesz által beígért elszámoltatás teljes mérlege

Az Andrássy úti palotaper ítélethirdetésével, majd Kocsis István volt MVM-vezér múlt heti felmentésével lényegében lezárult a Fidesz által beígért elszámoltatás. Az egykori célszemélyek közül mára többen NER-barátokká váltak. Nagy elszámoltatási mérleg a március 15-i ünnep miatt már szerdán megjelenő Heti Válaszban.

Sokan ezért álltak sorba március 15-én

Gipszmásolatok kiállítóhelyének szánták, majd raktár lett, ahová földi halandó több mint 70 éve nem tehette be a lábát. A Szépművészeti Múzeum átfogó felújításának köszönhetően most újra régi pompájában ragyog a Román Csarnok, amely március 15-étől húsvétig ingyenesen látogatható. Csarnoktörténet a friss Heti Válaszban.