valasz.hu/itthon/mellar-tamas-kemenyebben-ellenzem-a-bevandorlast-mint-a-fidesz-127684

http://valasz.hu/itthon/mellar-tamas-kemenyebben-ellenzem-a-bevandorlast-mint-a-fidesz-127684

„Eljöttetek, pedig nem is ivászat van!”

/ 2012.06.04., hétfő 19:01 /
„Eljöttetek, pedig nem is ivászat van!”

A trianoni békeszerződés aláírásának 92. évfordulója alkalmából rendezett tüntetést és tiltakozó felvonulást a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) más radikális jobboldali szervezetekkel közösen vasárnap Budapesten. A rendezvényen kiderült, hogy a fegyveres „megoldás” lehetőségében a HVIM vezetője és a Jobbik parlamenti képviselője is egyetért.

„Üdvözöllek benneteket, és köszönöm, hogy eljöttök akkor is, amikor nem ivászat van és nem koncert” - köszöntötte őszinte szavakkal a Toroczkai László, a HVIM elnöke a vasárnapi gyűlésen megjelent radikálisokat.

A Regnum Marianum-kereszt mellett álló veterán Csepel típusú teherautó platójáról szónokolva Zagyva György Gyula, a Jobbik országgyűlési képviselője arról beszélt mintegy másfélezer ember előtt, hogy a határon túli magyarok könnyített kettős állampolgárságának megadása körül kettős mércét alkalmaznak, mert - állítása szerint - a radikális szervezetekhez köthető emberek igényeit nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva utasítja el a köztársasági elnök. 

Mint az videós tudósításunkból kiderül, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának képviselője, Juhász Szabolcs a nemzeti radikálisok mozgalmának erejét abban látja, hogy a Facebookot, a háttérhatalmak fő fegyverét a háttérhatalmak ellen fordítják, mégpedig a „megosztások” által.

A stábunk által megszólaltatott Gaudi Nagy Tamás jobbikos parlamenti képviselő gyakorlatilag egyetértett Toroczkai László fegyverkezésről és fegyveres megoldásról szóló elképzeléseivel. Szerinte legfeljebb „jelenleg” nem elképzelhető az agresszív megoldás.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.