Elképesztő trükkel hatástalanítják a magyar határzárat a migránsok! (Nem)

/ 2015.08.26., szerda 12:00 /
Elképesztő trükkel hatástalanítják a magyar határzárat a migránsok! (Nem)

Tegnap már közzétettük a Szegedma anyagát a GYODA-n (gyorsan telepíthető drótakadály) átkelő migránsokról, az MTI ma reggeli fotóriportja azonban még szebb illusztrációja az egész határzáras balhénak.

Mint az alábbi képeken látható, a határ közelébe érő embereket nem bizonytalanítja el a drót látványa. Olyannyira nem, hogy elképesztő, fondorlatos, előre meg nem jósolható trükkök sorával hatástalanítják a magyar határzárat. Olyanokkal, mint:

átbújás, átlépés, alápolcolás, letakarás, bakot tartva egymást átsegítés.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

Fotó: MTI/Balogh Zoltán


Hogy határvédelmi szempontból mennyit ér a dolog, azt látjuk. Ám ideje lesz belpolitikai-kommunikációs szempontból is bekárolni a GYODA-ügyet.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.