Először jelöltek magyarországi nyelvi utazási irodát a nemzetközi szakmai díjra

/ 2011.08.29., hétfő 17:13 /

Először jelöltek magyar céget a nyelviskolák és nyelvi utaztató irodák nemzetközi díjára - a Language Travel Magazine által hat éve alapított Star Awards-díjra.

A budapesti székhelyű International Language Travel (ILT) nyelvi utaztató kft. a legjobb öt közé került a nemzetközi nyelvoktatási havilap díjának fiatal ügynökségek kategóriájában - nyilatkozta Szilágyi Enikő, az ILT ügyvezetője hétfőn az MTI-nek.

Az ILT és egy-egy amerikai, angol, chilei és dél-koreai cég 110 ország új utaztatói közül került a díjra jelöltek listájára.

Szeptember 3-án, szombaton Londonban, a díjátadó gálaesten derül ki, hogy az öt cég közül melyik nyeri el a kategória első helyezését.

A Language Travel Magazine Star Awards-díját minden évben 24 kategóriában kaphatják meg nyelviskolák és nyelvi utazási irodák. A fiatal, három éven belül alapított ügynökségek kategóriáján kívül a többi kategória mind-mind földrajzi térségekre vonatkozik. Például díjjal jutalmazzák a legjobb latin-amerikai vagy nyugat-európai nyelviskolát és nyelvi utazási céget.

 

Rosta

Szőnyi Szilárd

Találkozunk 2016-ban!

Bővül a Heti Válasz!

Január 18-tól négy oldallal hosszabb lesz hetilapunk digitális kiadása. Az első Újhullám-rovatból kiderül, miért aggályosak a Disney világuralmi tervei, hogy miben előztük meg a haladó Nyugatot, és hogy melyik a kedvenc autós YouTube-csatornánk.

Mibe bukott bele az akasztós román miniszterelnök?

A székely zászló miatt akasztással fenyegetőző román kormányfő gyorsan megbukott, de a botrányos eset rávilágít: fokozódik a magyarellenes hangulatkeltés Romániában. És a „centenáriumi év” éppen csak elkezdődött. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Kinek kampányol idén Szörényi Levente és Bródy János? Meg fog lepődni...

Évtizedeken át lázban égett választások előtt a legendás szerző- és ellentétpár, Szörényi Levente és Bródy János, idén viszont egyikük sem lesz látható kampányemelvényen. Az Arénában annál inkább, ahol február 16-án újra játszik a Fonográf. A Heti Válasz az egyik próbán beszélgetett a két zenésszel. Páros interjúnk a csütörtöki lapszámban.