Először jelöltek magyarországi nyelvi utazási irodát a nemzetközi szakmai díjra

/ 2011.08.29., hétfő 17:13 /

Először jelöltek magyar céget a nyelviskolák és nyelvi utaztató irodák nemzetközi díjára - a Language Travel Magazine által hat éve alapított Star Awards-díjra.

A budapesti székhelyű International Language Travel (ILT) nyelvi utaztató kft. a legjobb öt közé került a nemzetközi nyelvoktatási havilap díjának fiatal ügynökségek kategóriájában - nyilatkozta Szilágyi Enikő, az ILT ügyvezetője hétfőn az MTI-nek.

Az ILT és egy-egy amerikai, angol, chilei és dél-koreai cég 110 ország új utaztatói közül került a díjra jelöltek listájára.

Szeptember 3-án, szombaton Londonban, a díjátadó gálaesten derül ki, hogy az öt cég közül melyik nyeri el a kategória első helyezését.

A Language Travel Magazine Star Awards-díját minden évben 24 kategóriában kaphatják meg nyelviskolák és nyelvi utazási irodák. A fiatal, három éven belül alapított ügynökségek kategóriáján kívül a többi kategória mind-mind földrajzi térségekre vonatkozik. Például díjjal jutalmazzák a legjobb latin-amerikai vagy nyugat-európai nyelviskolát és nyelvi utazási céget.

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.