valasz.hu/itthon/a-csangosag-stacioi-24097/?orderby=csokkeno&numPerpage=20&hozzaszolas_oldal=0

http://valasz.hu/itthon/a-csangosag-stacioi-24097/?orderby=csokkeno&numPerpage=20&hozzaszolas_oldal=0

Emelkedő átlaghőmérséklet

/ 2001.04.13., péntek 07:38 /

"Az ENSZ éghajlatváltozással foglalkozó kormányközi munkabizottságának februári jelentése szerint az előttünk álló évszázadban 1,4-5,8 Celsius-fokot növekedhet a földi átlaghőmérséklet. Az utóbbi 150 évben a szén-dioxid mennyisége 28 százalékkal, a dinitrogén-oxidé 13 százalékkal emelkedett, a metán koncentrációja pedig hozzávetőlegesen megduplázódott. A XIX. század vége óta a Föld átlaghőmérséklete mintegy 0,3-0,6 Celsius-fokkal emelkedett; a legutóbbi évek voltak globálisan a legmelegebbek."

(Forrás: IPCC, Éghajlat-változási Kormányközi Testület)

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.