Ennél kínosabb ma már nem lesz: nézegessen ázott Falus Ferencet!

/ 2014.08.25., hétfő 15:55 /

Az a jó a politikában, hogy pillanatok alatt kiderül évtizedekig tiszteletreméltó álcát hordó emberekről, hogy valójában szerencsétlen, béna idióták. Falus Ferencnek, a baloldal főpolgármester-jelöltjének ehhez a mutatványhoz elég volt két hét. Falusék ice bucket challenge címen leforgatták az év szociovideóját, a szerkesztőségünk percekre munkaképtelenné vált a röhögéstől, Jancsó Miklós könnyezve vinnyog a mennyországban.

Nem akarok túl sok kommentárt írni ehhez a videóhoz, mert a földön fekvő embert nem illik rugdosni, és egyébként is magáért beszél. Szóval a magyar baloldal 2014-ben ennek a filmetűdnek a főhősét javasolja Budapest főpolgármesterének:

Szegény Falus Ferencet erre senki nem kérte, külső kényszer nélkül, saját kezdeményezésére csinált hülyét magából. A finomabb részletekre fogékony olvasóknak csak néhány hatásfokozó elemre hívnánk fel a figyelmet az alábbi sorrendben:

-          Nyitókép: Falus Ferenc glottgatyában

-          Zokni-klumpa kombó

-          Vakarózó kutyák, sár, ló, bozót

-          „Most öntsd rám!”

-          Visító kisgyerek

Félek, hogy ennél viccesebb dolog már nem fog történni a kampányban. A baloldali ellenzéki pártoknak mindenesetre már most köszönjük meg Falus Ferenc jelölését, nem volt hiábavaló.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.