Érik a botrány: Orbánt nem akarják beengedni Göncz Árpád temetésére

/ 2015.11.05., csütörtök 14:44 /

Miután a család kérésére holnap Mécs Imre nem mondja el aktuálpolitikai elemeket is tartalmazó beszédét, itt az új botrány: egyesek nem akarják beengedni Orbán Viktort Göncz Árpád temetésére.

„Több helyen olvasható a Facebook-on, hogy bizonyos csoportok azt tervezik: megakadályozzák, hogy Orbán Viktor bejusson Göncz Árpád temetésére” – olvasható a Demokratikus Koalíció közleményében. A párt, „amely köztudottan a legélesebben áll szemben Orbán rendszerével, arra kér mindenkit, hogy minden körülmények között tartsa tiszteletben a családtagok és hozzátartozók gyászát, függetlenül attól, hogy mit gondol Orbán jelenlétéről. A rezsim elleni küzdelemnek ne legyen terepe egy temetés, a Köztársaság Elnökének búcsúztatása. Göncz Árpád utolsó útja hadd legyen méltó elnöki munkásságához és szellemiségéhez! Őrizzük meg nyugalmunkat és Árpi bácsival kapcsolatos jó érzéseinkkel vegyünk részt a temetésen.”

Utánanéztünk, és többek között az alábbi internetes fórumon találtunk – Kétszáz Hazafi címmel – felhívást Orbán bejutásának megakadályozására. „Ha van ma Hazánkban 200 olyan bátor demokrata, aki tettekben is kiáll elvei mellett, és ott lesz velünk Göncz Árpád pénteki temetésén, akkor sem a Diktátor, sem Áder nevű kesztyűbábja nem megy be a temetésre. Felmértük a terepet, ennyien kellünk” – olvasható az oldalon.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.