valasz.hu/itthon/szexualis-perverzioival-zsarolta-meg-tom-cruise-t-a-szcientologia-egyhaz-116044

http://valasz.hu/itthon/szexualis-perverzioival-zsarolta-meg-tom-cruise-t-a-szcientologia-egyhaz-116044

Gundel-Takács Gábor: Szégyelltem, hogy a TV2-n bugyuta kérdéseket kellett feltenni

/ 2013.11.20., szerda 18:47 /
Gundel-Takács Gábor: Szégyelltem, hogy a TV2-n bugyuta kérdéseket kellett feltenni

„Az első feleségemmel élek, tőle van mindhárom gyerekem, nem verem őket, nem narkózom, nem hajtok az autómmal az árokba" - indokolja Gundel Takács Gábor, miért nem szerepel a bulvárban. Az idén Prima Primissima díjra jelölt műsorvezető a köztévé arca, anélkül, hogy politizálni kényszerülne. Exkluzív interjúnk a holnapi Heti Válaszban.

Fotó: Sebestyén László
Gundel Takács Gábor tudatosan tartja magát távol a politikai műsoroktól, ahogy egyébként nem szerepel a bulvármédiában sem, amit azzal magyaráz, hogy nem szolgáltat elég témát a műfajnak: „Az első feleségemmel élek, tőle van mindhárom gyerekem, nem verem őket, nem narkózom, nem hajtok az autómmal az árokba. Amikor a TV2-nél dolgoztam, nem egyszer probléma volt, hogy kellene valami téma a bulvárnak, és ez nálam nem volt meg." 

A kereskedelmi tévézésnek azonban nem emiatt fordított hátat. „Szégyelltem, hogy a kereskedelmi csatornán azért, hogy sok SMS-t küldjenek a nézők, bugyuta kérdéseket kellett feltenni, mint például: hány törpe szerepel a Hófehérkében, hat vagy hét? Vagy volt, hogy rám szóltak: érjem el, hogy sírjon a játékos. Amit azonban végképp nem szerettem, hogy a TV2-nél kizárólag olyan visszajelzést kaptam a munkámmal kapcsolatban, hogy legyőztük-e az RTL Klubot, vagy nem. Arról soha nem mondott senki semmit, hogy amúgy jó-e, amit csinálok. Hiába nézte másfél millió ember az Áll az alku-t, ha 1,6 millió nézte a Barátok közt-öt, vesztesek voltunk. Amikor pedig azt olvastam az újságban, hogy Gundel legyőzte Berényi Mikit, nem hittem a szememnek."

Bár a focit szívügyének tekintő sportújságíróként és egy labdarúgó utánpótlás-szakosztály vezetőjeként is érzékenyen érintették az elmúlt hetek gyászos foci eseményei, úgy látja: „Ha már elvertek bennünket a hollandok, akkor jó, hogy ennyire nagyon elvertek, mert így legalább elkezdtek gondolkodni a felelősök is."

A Gundel Takács Gáborral készített nagyinterjút elolvashatják a Heti Válasz november 21-én megjelenő számában, amely aznaptól a Digitalstandon keresztül is megvásárolható. 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.