valasz.hu/itthon/a-kulcsar-ugy-utan-ujabb-krimi-a-kh-nal-akost-is-csobe-huztak-26323

http://valasz.hu/itthon/a-kulcsar-ugy-utan-ujabb-krimi-a-kh-nal-akost-is-csobe-huztak-26323

Ex-SZDSZ-es gyalázkodik álnéven a hvg.hu-n

/ 2014.09.16., kedd 18:30 /
Ónody Tamás

Ónody Tamás

Nyílt levél Ónody Tamásnak

 Kedves Ónody-Gomperz Tamás!

Nem ismerjük egymást. Csak annyit tudtam Önről a legközelebbi múltig, hogy vagy egy évtizedig vezette a belvárosi SZDSZ-t, Kóka János táskahordozója is volt, meg a szintén dicstelen Horváth Ágnesé, a több-biztosítós modell felkent kisapostolaként tündökölt rövid ideig, a bukta után meg egy Health-Capital Zrt. nevű vállalkozást gründolt szintén az exminiszter Horváth-tal. Van ilyen, semmi extra, különösebben nem keltette fel a figyelmemet a személye, bevallom.

Az Ön feleségével, a Népszabadságnál tüsténtkedő Ónody-Molnár Dórával volt alkalmam vitatkozni egyszer az ATV-ben, s mindez csak azért jut most az eszembe, mert megkérném valamire.

Arra kérném meg ugyanis, hogy vegyen végre példát becses nejéről. Ő ott ült velem szemben, adta az arcát és hangját a véleményéhez, nem is kezdett hülyézni, ahogy én sem őt, kellemesen meg tudtuk vitatni a Sipos-ügyet. Szóval, kedves Ónody Tamás, vállalja ön is arccal, névvel, ha le akar hülyegyerekezni.  Ez így ugyanis, ahogy Ön Gomperz Tamás álnéven ámokfut a hvg.hu-n, gyerekes. Számon kérni lehetetlen, írhat akármit, nem a saját arcát égeti vele.

Tudja, melyik írására gondolok, kedves Ónody-Gomperz Tamás, ugye?

Igen, erre itt.

Nézzük az alábbi részt:

A jobbos hülye gyerekek megírják, hogy ez a hétfői gestapós akció talán túlzás volt egy kicsit, egy szertelen túlkapásocska, ami azért annyira nem durva, mint amikor Juhász Péter elszív egy marihuánás cigarettát vagy „amikor a Gyurcsány-kormány pribékjei rohanták le” az UD Zrt. nevű igazán nem civil és egyáltalán nem norvég szervezetet, szóval, nyugi, a főnök zseniális, tudja ő mit csinál, amúgy minden nagyon szép, minden nagyon stb.

A pribékes idézet tőlem származik, ebből a cikkből, tehát engem volt szíves lehülyegyerekezni. Sajnos azonban írásának ez a része, kedves hvg.hu-n álnéven függetlenül elemző ex-SZDSZ-es Ónody-Gomperz Tamás, azt jelzi, nem csak az új tankönyvekkel van baj – a régiekből sem mindenki tanult meg olvasni.

Ha még egyszer nekifut, ha nagyon megerőlteti magát, talán eljut az agyáig, hogy az Ökotársat és az UD. Zrt-t semmilyen módon nem hasonlítottam össze. Kizárólag a rendőrségi eljárást hasonlítottam össze a két esetben. Arra jutva, hogy mindkét esetben nevetséges, túlzó és elfogadhatatlan volt. És hogy ez nem fér bele. Azt is meg tudom érteni, hogy Ön úgy gondolkodik, ha meglát egy vezető politikust: ő a „főnök”. Van benne gyakorlata, tapasztalata. Nekem szerencsére nincs.

Tehát: talán ha a saját nevével vállalná az írásait, akkor el is olvasná a cikkeket, amelyekre fikagalacsint szándékszik dobni. Így most kénytelen voltam nyilvánosságra hozni valódi személyazonosságát, csak hogy legyen tiszta, ki írja a temérdek marhaságot a jónevű sajtótermék online felületére.

Ha megfogadja a tanácsomat, ígérem, ha akarom, én is névvel fogom majd lebaloshülyegyerekezni Önt. Mondjuk akkor is így lesz, ha nem fogadja meg a tanácsomat.

De nyugalom, nem akarom lebaloshülyegyerekezni. Fenti írásával megtette helyettem.

Ezt köszönöm.

Egyúttal üdvözlöm:

Stumpf András 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.