Exkluzív: a Gyárfás-botrány csak a kezdet, még nagyobb bűnügyi szenzáció jöhet

/ 2018.05.01., kedd 19:00 /
Exkluzív: a Gyárfás-botrány csak a kezdet, még nagyobb bűnügyi szenzáció jöhet

Nem egy, hanem rengeteg kompromittáló hangfelvétele van az ügyészségnek a Gyárfás–Fenyő-ügyben – tudta meg a Heti Válasz. Információink szerint a mostani botrány csupán egy még nagyobb horderejű ügy mellékmozzanata. Részletek a csütörtöki lapszámban!

A pletyka közel húsz éve tartja magát rendőrök, újságírók, műkedvelő kommentelők között, hogy Fenyő János médiacézár meggyilkoltatásában Gyárfás Tamás állhat a felbujtói láncolat végén. Ezért pislogtak sokan nagy szemekkel, hogy valóban megtörténhet-e, amit az április 17-i hírképeken és tudósításokban láttunk, amint a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét.

A Heti Válasz csütörtöki lapszámában exkluzív részleteket közöl az újranyitott Fenyő-ügyről. Megtudtuk például, hogy az ügyészségnek nem egy, hanem rengeteg kompromittáló hangfelvétele van a témában. 

Vajon a Gyárfás-előállítás a „fő” ügy, vagy lehet itt valami nagyobb dolog is? Milyen összefüggés van a volt sportvezető-médiavállalkozót ért zsarolás és a mostani meggyanúsítása mögött? Részletek a Heti Válasz április 26-i számában. Lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is kapható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.