Ez a legnagyobb veszély a Fideszre: pár nap, és élesben látjuk

/ 2017.12.10., vasárnap 19:00 /
Ez a legnagyobb veszély a Fideszre: pár nap, és élesben látjuk

Az LMP mellett a Momentum is bejuthat a parlamentbe, az MSZP-nek viszont lehet, hogy 2018 lesz a sírkövére vésve – véli Mráz Ágoston Sámuel. A „solymári modell” a legnagyobb veszély a Fideszre nézve – mondja Török Gábor. Elemzők csatája a csütörtöki Heti Válaszban!

„A választóknál ez a téma már telített, csak a megerősítésre alkalmas, a meggyőzésre már biztosan nem” – értéki a „Soros-konzultációt” Török Gábor a Heti Válasznak. Mráz Ágoston Sámuel szerint a Jobbik aligha tudja átvinni 2014-es szavazóit az éppen esélyesnek gondolt, baloldalhoz köthető jelöltekre, ezért nem csodafegyver az úgynevezett taktikai szavazás. Ugyanakkor egy kis solymári önkormányzati időközin sikerült a koordináció: a 6-os választókerületben az MSZP, a DK, az Együtt, a Párbeszéd, az LMP és a Momentum is a független Kárpáti Zsuzsannát támogatja a december 10-i voksoláson, míg a Jobbik bejelentette passzivitását. „Az jelenti az igazi fejtörést a Fidesznek, ha ez a solymári modell több egyéni választókerületben megvalósul” – értékel Török Gábor. 

Milyen ravaszsággal csalhatja tőrbe a DK az MSZP-t?

Mit okoz Vona Gábornak, hogy a Fidesz próbálja beszorítani a zsidó tematikába?

Mennyire sikeres eddig Szél Bernadett kampánya?

 

 

 

 

Kiderül a Heti Válasz páros interjújából. A december 7-én megjelenő lapszám elektronikusan a Digitalstandon is megvásárolható.

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

Ki nyerhet áprilisban? Most vasárnap minden eldől

Röviddel a parlamenti választás előtt a pártok a legjobboldalibb megyei jogú városban, Lázár János pátriájában tesztelhetik stratégiájukat. A hódmezővásárhelyi eredményből következtetni lehet majd az országos voksolás végeredményére is. A csütörtöki Heti Válasz címlapsztorija!

Ma született Mátyás király

A Mátyás király Emlékév alkalmából ma este a budavári Mátyás-templomban ad koncertet az Angelica Leánykar, Kolozsváron pedig Mátyás Napok kezdődnek.

Ki ez az ember? Dél-Afrika Mészáros Lőrince?

Korrupt elnökének eltávolításával Dél-Afrika adott magának még egy esélyt, hogy valóra váltsa a reményeket, amire negyed százada nem képes. A friss Heti Válaszból kiderül, hogy az utódnak csodát kéne tennie: például vizet fakasztania a Fokváros körüli sziklákból.

Itt épített gyurcsányista erőközpontot Lamperth Mónika

A baloldal az esélyesebb az észak-budapesti lakótelepi karéj három választókörzetében, de a XV. kerületben bonyolult a képlet: van itt Lamperth Mónika által építgetett gyurcsányista erőközpont, jelölt a Fidesz lakótelepi szakembere, és egy óvodafelújítás miatt megbüntetett lázadó szocialista is. Választási sorozatunk az Óbudától Újpalotáig nyújtózó kerületek esélyeit latolgatja. Részletek a friss Heti Válaszban.

A disznósajt volt a csúcs a kisgazdák sajtóreggelijén

Pártcunamival indult a hivatalos kampányidőszak, ám a szokásosan jelentkező komolytalan formációk mellett a reaktivált kisgazdáknak és Lévai Katalin volt szoci miniszter pártjának lehet is hatása egy-egy mandátum – elvesztésére. Részletes háttér a csütörtöki Heti Válaszban.

Huszti Péter: „Ellopta a show-t a politika”

El lehet játszani Hamletet bőrdzsekiben, de ne a ma emberéről, hanem a ma emberéhez szóljon – mondja a Corvin-lánccal frissen kitüntetett Huszti Péter színművész, rendező. Nagyinterjúnk a csütörtöki Heti Válaszban.