Ez a legnagyobb veszély a Fideszre: pár nap, és élesben látjuk

/ 2017.12.10., vasárnap 19:00 /
Ez a legnagyobb veszély a Fideszre: pár nap, és élesben látjuk

Az LMP mellett a Momentum is bejuthat a parlamentbe, az MSZP-nek viszont lehet, hogy 2018 lesz a sírkövére vésve – véli Mráz Ágoston Sámuel. A „solymári modell” a legnagyobb veszély a Fideszre nézve – mondja Török Gábor. Elemzők csatája a csütörtöki Heti Válaszban!

„A választóknál ez a téma már telített, csak a megerősítésre alkalmas, a meggyőzésre már biztosan nem” – értéki a „Soros-konzultációt” Török Gábor a Heti Válasznak. Mráz Ágoston Sámuel szerint a Jobbik aligha tudja átvinni 2014-es szavazóit az éppen esélyesnek gondolt, baloldalhoz köthető jelöltekre, ezért nem csodafegyver az úgynevezett taktikai szavazás. Ugyanakkor egy kis solymári önkormányzati időközin sikerült a koordináció: a 6-os választókerületben az MSZP, a DK, az Együtt, a Párbeszéd, az LMP és a Momentum is a független Kárpáti Zsuzsannát támogatja a december 10-i voksoláson, míg a Jobbik bejelentette passzivitását. „Az jelenti az igazi fejtörést a Fidesznek, ha ez a solymári modell több egyéni választókerületben megvalósul” – értékel Török Gábor. 

Milyen ravaszsággal csalhatja tőrbe a DK az MSZP-t?

Mit okoz Vona Gábornak, hogy a Fidesz próbálja beszorítani a zsidó tematikába?

Mennyire sikeres eddig Szél Bernadett kampánya?

 

 

 

 

Kiderül a Heti Válasz páros interjújából. A december 7-én megjelenő lapszám elektronikusan a Digitalstandon is megvásárolható.

 

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.