valasz.hu/itthon/sajat-villaja-van-az-egyesult-allamokban-a-gyermekrakos-baloghnak-74412

http://valasz.hu/itthon/sajat-villaja-van-az-egyesult-allamokban-a-gyermekrakos-baloghnak-74412

„Ez életveszélyes Orbán Viktorra nézve”

/ 2016.04.10., vasárnap 16:00 /
„Ez életveszélyes Orbán Viktorra nézve”

A vagyonosodás vádjával plebejusokat nem lehet sarokba szorítani – állítja Mráz Ágoston Sámuel, Török Gábor szerint viszont Mészáros Lőrinc gazdagodásának története kifejezetten életveszélyes a kormányfőre nézve. Elemzőpárosunk ugyanakkor egyetért abban, hogy a Pukli Istvánhoz hasonló „megváltójelölteknek” nincs esélyük Orbán Viktorral szemben. Alább egy részlet a csütörtöki Heti Válaszban megjelenő páros interjúból:

Török: A felcsúti polgármester és Orbán Viktor szoros kapcsolata ismert, a médiában „jól felépített” történet, és ha a miniszterelnök a korrupciós vádakra csak újabb és újabb viszontvádakkal reagál, azzal nem oszlik el a gyanú, és nem lesz válasz az alapkérdésre.

Mráz: A kormányfőre az átlagválasztó, szerintem nem alaptalanul, a luxust vagy a rongyrázást kifejezetten kerülő politikusként gondol. Márpedig a vagyonosodás vádjával plebejusokat nem lehet sarokba szorítani.

 

 

 

A teljes interjú az április 7-i Heti Válaszban olvasható; lapunk elektronikus formában a Digitalstandon is megvásárolható.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.