Ezerrel dübörög a kampány – itt a bizonyíték!

/ 2014.09.23., kedd 11:12 /

Azt mondják, ha másról sem szólnak a hírek, csak arról, hogy felavatnak, átadnak, felújítanak, szalagot átvágnak, stb., akkor választási kampány van.  Hát most épp ez zajlik! 

Átfutottam a minap (munkám során ezt meglehetősen sokszor meg kell tennem) az MTI-t. Először csak a nagyon sok képre figyeltem fel. Majd elkezdtem nézni, hogy mik is ezek a fotók.

Bár ahogyan azt megírtuk, 170 nagyvárosból mindössze 30-ban nyerhet az ellenzék, nagy lendülettel vetették bele magukat fideszes politikusaink az „átadósdiba”. Válogatás az elmúlt egy hét fotós-MTI eseményeiből.

Szept. 22. : Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára átadta a Kadia Ó-dunai tározót Hercegszántó közelében

 

 

Szept. 22. : Kriza Ákos, Miskolc polgármestere átadta a felújított Diósgyőri Tanuszodát

 

Szept. 21.: Schmitt Pál volt köztársasági elnök, Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára és Kocsis Máté polgármester átvágta a nemzetiszínű szalagot a Turay Ida Színház avatásán és átadta a megújított józsefvárosi Kálvária teret

 

 

Szept. 21: Kósa Lajos átadta a felújított debreceni Kápolnási utcai zsinagógát

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szept . 19: Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára és Vantara Gyula polgármester, önkormányzati képviselő átadta Békéscsabán a CsabaParkot

 

Szept. 17: Tarlós István főpolgármester átadta a felújított japánkertet és zenélő kutat a Margitszigeten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És most kaptam egy meghívót a Fővárosi Önkormányzattól: Tarlós István főpolgármester szept. 24-én, szerdán, 14 órakor átadja a felújított Erzsébet téri játszóteret.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.