heti-valasz.hu/itthon/humboldt-dijas-kvantumfizikus-alapkutatas-nelkul-nincs-fejlodes-129197

http://heti-valasz.hu/itthon/humboldt-dijas-kvantumfizikus-alapkutatas-nelkul-nincs-fejlodes-129197

Ezért ronda dolog örvendezni az újságíró leütésén

/ 2015.04.14., kedd 16:42 /

Törzsi szolidaritás, céhen belüli összekacsintás meg minden, de akkor is alávaló dolog volt a köztévés Borsa Miklós megtámadása. 

Megírtuk nem egyszer nem túl hízelgő véleményünket a közszolgálati csatornáról, híradóról, megújulásról, akit érdekel, visszakeresheti.

De a kritikáktól teljesen függetlenül mélységesen elítélendő Borsa Miklós megtámadása. Ha szokássá válik, hogy újságírókon ököllel vesznek elégtételt, amit írtak/mondtak, akkor nemcsak a médiamunkások komfortérzete csökken (az még a többségnek nyilván kibírható), de Magyarország is rosszabb hely lesz.

Aki most nyíltan vagy sunyin örvendezik Borsa Miklós megtámadásának, egy percre gondoljon arra: vajon mit szólna, ha kedvenc tévéje-újságja munkatársát ütnék le? Indokot ugyanis mindig mindenre lehet találni. Bárki, aki dolgozott valaha szerkesztőségben tudhatja, mennyi érdekellentét, sértődés, harag keletkezhet akár egyetlen tudósítás vagy érdesebb publicisztika miatt.

Úgyhogy ezen a lejtőn jó lenne sürgősen megállni.

Rosta

Találkozunk 2016-ban!

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. közleménye

Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.

Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

Szeressük a szarkákat!

Mit jelent, ha nagyobb arányban jelennek meg szarkák a városban? Érdemes elgondolkodni rajta, mert amit a madarak jeleznek, az csak a jéghegy csúcsa. Akkor már elindult egy olyan folyamat, amit nehéz megállítani. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Az Özil-botrány utórezgései – focista a nagyhatalmi játszmában

Nem csitul a botrány Mesut Özil világbajnok labdarúgó körül. A harmadik generációs németországi török sportember rasszizmust kiáltott, és egy óvatlan lépése Recep Tayyip Erdoğan és Angela Merkel hatalmi küzdelmének részesévé tette. Részletek a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.

Csapó Gábor: lehet, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik

Nemcsak a magyar férfivízilabda-válogatott barcelonai Európa-bajnoki nyolcadik helye sokkolta a hazai közvéleményt, de a játéka is. Az okokról Csapó Gábor olimpiai bajnok pólóssal beszélgettünk, aki nem zárta ki, hogy a következő olimpiát már nélkülünk rendezik. Nagyinterjúnk a digitális Heti Válasz legfrissebb számában.